Icoon euroLaagste prijsgarantie
Icoon checkAlles op voorraad
Icoon truckBinnen 5 werkdagen
Icoon boxCash & Carry
Icoon recycleRecycle

Tweedehands Tolix stoelen kopen bij Super Seat

Tolix stoelen hebben een prachtig design. Maar waarom zou je de hoofdprijs voor deze stoelen betalen als je Tolix stoelen ook tweedehands kunt kopen? Bij Super Seat vind je Tolix tweedehands stoelen van de beste kwaliteit en voor een hele mooie prijs. Wellicht schrikt het woord ‘tweedehand of ‘gebruikt’ stoelen je af, maar laat je daar niet door tegenhouden! Tolix stoelen tweedehands kopen is niet alleen een voordelige, maar ook een duurzame en verstandige keuze.

Tolix stoel tweedehands van de beste kwaliteit

Waarom we weten dat die tweedehands Tolix stoelen van ons van topkwaliteit zijn? Omdat we ze altijd zelf controleren! Bij het inkopen van onze spullen letten wij standaard op de staat van de meubelen. Daarom koop je bij Super Seat nooit de kat in de zak. Daarbij komt ook nog eens dat er verschillende modellen van de Tolix stoel in het assortiment zitten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Tolix stoel met lederen bekleding of de makkelijk stapelbare Tolix stoel. In het assortiment vind je ook tweedehands Tolix krukken, waarvoor eigenlijk exact hetzelfde geldt als voor het overige tweedehands meubilair. Deze gebruikte stoelen en krukken zijn dusdanig opgeknapt dat ze echt zo goed als nieuw zijn! 

Hoe kunnen wij de Tolix stoelen en krukken tegen zo’n prijs verkopen?

Super Seat is de grootste opkoper van horeca meubilair van de Benelux. Wij kopen de spullen op een dusdanig grote schaal in, dat we mooie prijsvoordelen krijgen. Deze kunnen we ook weer aan onze klanten geven! Zo komt het dat we zulke mooie prijzen kunnen aanbieden voor onze gebruikte Tolix stoelen en barkrukken. Ons aanbod kan wel verschillen, omdat we geen vaste adressen hebben waar we ons meubilair inkopen. Wat vandaag nog in ons assortiment kan staan, is er morgen wellicht weer uit. Wees er dus altijd snel bij, zeker als een set Tolix stoelen hebt gezien die perfect in jouw horecazaak passen! Laat je dus zeker inspireren, maar niet te lang!

Tweedehands Tolix stoelen of krukken kopen bij Super Seat?

Naast verschillende modellen Tolix stoelen die tweedehands worden verkocht, heeft Super Seat ook nog veel meer gebruikt en nieuw horeca meubilair in de online shop.Het is direct duidelijk hoeveel stuks wij van het gewenste model direct uit voorraad kunnen leveren. Wacht niet langer en kijk direct naar ons ruime aanbod voor aantrekkelijke prijzen. Wil je op de hoogte blijven van ons assortiment? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief!