Icoon euroLaagste prijsgarantie
Icoon checkAlles op voorraad
Icoon truckBinnen 5 werkdagen
Icoon boxCash & Carry
Icoon recycleRecycle

Nieuwe horeca tafelonderstellen

Klik op TAFELBLADEN of TAFELONDERSTELLEN en mix & match je eigen stijl.

Resultaat 1–25 van de 28 resultaten wordt getoond

Horeca tafelonderstel nodig? Je vindt het bij Super Seat

Je klant zit in een café een biertje te drinken.Hij is helemaal op z’n gemak, maar hij lijkt zich steeds aan één ding te blijven irriteren: wanneer hij ook maar een klein beetje op de tafel leunt, begint die alle kanten op te wiebelen. Vooral tijdens het eten is dit erg onprettig. Argh, dat toetje laat hij maar zitten! Je herkent deze situatie vast wel – horecatafels zijn immers niet altijd even stabiel. Dat is vervelend, want je klanten willen natuurlijk zo comfortabel mogelijk zitten. Als horecaondernemer wil je voor zo’n comfortabel mogelijk horeca meubilair zorgen. Hoe comfortabeler je klanten immers zijn, hoe langer ze blijven zitten – en hoe meer drankjes ze bestellen! Hoogwaardig horeca meubilair is echter niet altijd even goedkoop. Bij Super Seat vind je hoogwaardig horeca meubilair, waaronder tafelonderstellen, tegen een hele fijne prijs. Bekijk onze horeca tafelonderstellen in het assortiment!

Tafelonderstellen van hoge kwaliteit voor een lage prijs

Als je een kijkje in onze collectie neemt, zie je al snel dat onze prijzen stukken lager liggen dan die van onze concurrenten. Dit komt doordat Super Seat niet alleen nieuwe tafelonderstellen verkoopt, maar ook tweedehands tafelonderstellen aanbiedt. Deze tafelonderstellen nemen we over van horeca ondernemers die deze niet meer nodig hebben. Dat betekent echter niet dat deze tafelonderstellen niet langer in goede staat zijn! Onze tweedehands meubels zijn in de meeste gevallen namelijk nauwelijks door de vorige eigenaar gebruikt. Mochten er wel gebruikssporen op zitten, dan knappen we die zelf op. Op deze manier kunnen wij je altijd de laagste prijs bieden! Bij Super Seat vind je dan ook horeca tafelonderstellen voor elk budget.

Behalve tafelonderstellen nog veel meer horeca meubilair bij Super Seat

Elke horecazaak heeft zo zijn eigen stijl – van retro tot industrieel of van landelijk tot minimalistisch. Om ervoor te zorgen dat elke horecaondernemer bij ons terecht kan, vind je in onze collectie tafelonderstellen voor de horeca in tal van stijlen, kleuren en materialen. Deze tafel onderstellen kun je combineren met een tafelblad van jouw keuze. Heb je nog geen tafelbladen? Ook daarvoor kun je bij Super Seat terecht. Naast tafel onderstellen en tafelbladen kom je ook andere nieuwe en gebruikte horeca meubels tegen in onze collectie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan stoelen en barkrukken. Heb je een vraag over ons assortiment, of heb je behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op!