Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe tolix stoelen

Resultaat 1–4 van de 4 resultaten wordt getoond

Nieuwe Tolixstoelen voor een mooie prijs in jouw horecazaak 

Vanaf het moment dat Tolix de lijn terrasmeubilair naar ontwerp van Xavier Pauchard in de jaren ’30 op de markt bracht, was het direct een hit. En decennia later is de Tolix stoel nog steeds immens populair. Veel merken hebben zich door de jaren heen laten inspireren door de Tolix stoel van Pauchard. En dat is niet verwonderlijk want deze robuuste stoel heeft een karakteristieke industriële uitstraling die ook vandaag de dag heel goed aansluit bij de interieurtrends. Bij Super Seat vind je gloednieuwe Tolixstoelen die perfect passen in het (buiten)interieur van jouw horecazaak! 

Tolix vintage stoelen en barkrukken!

De inrichting van je horecazaak is erg belangrijk. Je wilt een gezellige sfeer creëren waar je klanten zich comfortabel en op hun gemak voelen. Daarnaast wil je er met uw inrichting voor zorgen dat mensen een tweede drankje bestellen en graag nog een volgende keer langskomen. Een zaak inrichten is ook nog eens erg leuk. Een vintage Tolix stoel is een prachtige aanvulling op het interieur van uw zaak. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe Tolixstoelen of Tolix barkrukken ben je bij Super Seat helemaal aan het juiste adres. Wij hebben deze nieuwe Tolixstoelen en krukken op grote schaal ingekocht, waardoor we mooie prijsvoordelen kunnen bieden! 

Tolix stoelen zowel geschikt voor binnen als buiten

Belangrijk kenmerk van een Tolixstoel is dat het zowel voor binnen als voor buiten geschikt is. Je kunt deze stoelen dus ook prima op het terras van je horecazaak neerzetten! Wat daar weer mooi aan is, is dat je een goede synergie kunt creëren tussen de sfeer binnen en buiten. Wat ook heel handig is, is dat je de Tolix stoel heel snel schoon kunt maken. Zeker een Tolix stoel zwart is razendsnel ontdaan van alle vieze vlekken die je er op kunt zien.

Tolix stoelen kopen bij Super Seat 

Ben je ervan overtuigd dat een Tolix stoel kopen voor jou en je zaak de juiste zet is, dan is het tijd om over te gaan tot actie. Super Seat heeft een ruim aanbod van Tolix stoelen te koop. Door de lage prijzen waarvoor Super Seat de Tolix stoelen te koop heeft, kun je dit aanbod niet afslaan. Heb je nog vragen voordat je een bestelling plaatst, of wanneer je jouw Tolix stoelen al hebt ontvangen, aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice.