Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe klaptafels

Resultaat 1–6 van de 6 resultaten wordt getoond

Nieuwe horeca klaptafels koop je bij Super Seat 

Als de zon zich weer wat meer laat zien en iedereen weer lentekriebels voelt, dan maak jij als horecaondernemer het terras bij je zaak klaar voor een hopelijk druk en succesvol zomerseizoen. Op het terras maak je vaak gebruik van klaptafels die je ’s avonds weer gemakkelijk op kunt bergen en die tegenwoordig uitstekende stevigheid bieden. Een klaptafel gebruik je hoofdzakelijk buiten, maar niet zelden worden ze ook binnen gebruikt. Stel je hebt een evenement en hebt extra tafels nodig? Wat is dan gemakkelijker dan klaptafels, een soort tafels dat zich bijzonder sterk ontwikkeld heeft de afgelopen decennia. 

Zag en voelde je jaren geleden meteen dat je aan een klaptafel zat, tegenwoordig zijn klaptafels echter erg stevig en solide. Het tafelblad is vaak iets versterkt, zonder dat het opklappen van de tafels daardoor bemoeilijkt wordt. Bovendien kunnen de horeca klaptafels tegenwoordig prima aansluiten bij de uitstraling van de rest van je zaak, want het aanbod klaptafels in allerlei stijlen is echt ontzettend groot. De klaptafel is een volwaardige horeca tafel geworden. Ondanks die ontwikkeling blijven deze tafels vooral functioneel en blijven ze ideale mobiele tafels, die je nog steeds in een handomdraai ingeklapt hebt en gemakkelijk opbergt.

Verschillende nieuwe klaptafels 

Klaptafel horeca heb je in dezelfde vormen als andere tafels; je koopt net zo gemakkelijk ronde, vierkante en rechthoekige klaptafels waaraan je afhankelijk van de maat met een groot gezelschap plaats kunt nemen en waaraan je prima kunt eten en drinken. De tafels heb je ook in diverse uitvoeringen en mooi voorbeeld van een klaptafel is in feite de statafel, ook al zo’n tafel die zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkelde en eveneens niet weg te denken is uit elke horecagelegenheid. Behalve de stijl, de lengte, breedte, hoogte en kleur, kun je tegenwoordig zelfs de dikte van het tafelblad van een klaptafel bepalen of je kiest een tafelblad met een opklapbaar frame om zo een eigen, unieke en bij de rest van je interieur passende klaptafel te mixen. 

Kortom: de toepassingsmogelijkheden van klaptafels zijn legio en het lijkt een kwestie van tijd dat de klaptafel ook meer en meer binnen een hoofdrol op zal eisen, helemaal omdat horecaondernemers vaak slim met de ruimte om moeten gaan. Met klaptafels kan dat en dus bieden deze tafels ondernemers maximale flexibiliteit. En dat is een toverwoord binnen de horeca van nu.

De grootste van de Benelux

Behalve een breed aanbod aan klaptafels, bieden we nog heel veel meer. Sterker nog, we zijn er trots op dat we de grootste opkoper van horecameubilair van de Benelux zijn. En dus vind je bij ons echt alles op het gebied van horecameubilair voor zowel binnen als buiten. Omdat we uiteraard actief blijven is het verstandig zeer regelmatig kennis te nemen van ons steeds wisselende aanbod. Uiteraard doe je bij ons zaken tegen zeer aantrekkelijke prijzen en vanzelfsprekend is het horecameubilair dat we aanbieden gewoon van uitstekende kwaliteit. Wie slim is, schrijft zich in voor de gratis nieuwsbrief om zo goed op de hoogte te blijven van ons steeds wisselende aanbod.