Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Thonet stoelen

Alle 19 resultaten worden weergegeven

Thonet stoelen voor een hele zachte prijs

Heerlijk eten en lekkere drankjes – dat is natuurlijk het allerbelangrijkste aan een horecazaak. Bij Super Seat vind je een breed assortiment horeca meubilair, waaronder klassieke thonet stoelen. Deze thonet stoelen – die hun naam hebben te danken aan hun uitvinder Michael Thonet – zitten heerlijk comfortabel koop je ze bij Super Seat altijd tegen een heel zachte prijs, omdat we al ons meubilair op grote schaal inkopen. Kijk gerust rond in ons online assortiment en vind de thonet stoelen die perfect in jouw zaak passen.

Wat is de Thonet stoel precies en hoe past hij in jouw horecazaak?

Houd je van een klassieke stijl en houten meubels? Misschien zijn onze thonet stoelen dan wel wat voor jou. Deze stoelen, die ook wel bekendstaan als spijlenstoelen, zie je vaak in een bruin café, maar misstaan ook niet in een hippe koffiebar of lunchroom. De meeste bekende Thonet stoel is waarschijnlijk de stoe 14, met een hoge ronde rugleuning. Dankzij zijn eenvoudige, minimalistische design, is de Thonet stoel eenvoudig te combineren met andere meubels. Zo staat een thonet stoel bijvoorbeeld prachtig aan een houten tafel, maar ook past deze ook goed bij een tafeltje met een marmeren blad. In ons assortiment vind je thonet stoelen in diverse kleuren en materialen. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Ook voor een Thonet barkruk kun je bij ons terecht

De bar is natuurlijk het middelpunt van elk café en restaurant. Een aantal mooie barkrukken is dan ook onmisbaar! Naast thonet stoelen kun je bij Super Seat ook terecht voor Thonet barkrukken. Deze krukken zitten niet alleen lekker, maar hebben ook nog eens een gezellig, warm uiterlijk. Je kunt kiezen tussen diverse stijlen en kleuren. Onmisbaar in elk café, want krukken en stoelen van Thonet staan bekend als echte caféstoelen!

Waarom je zulke voordelige Thonet stoelen vindt bij Super Seat

Het produceren van nieuwe meubels is behoorlijk belastend voor het milieu. Dat is zonde, vinden wij. Er zijn namelijk veel (voormalig) horeca ondernemers die van hun Thonet stoelen of andere meubels af willen, bijvoorbeeld omdat ze op een andere inrichting zijn overgestapt of omdat ze meubels over hebben. Om het milieu te ontlasten, kopen wij deze meubels voor een klein prijsje over en knappen we ze op. Het resultaat vindt u op onze website. Je kunt bij ons overigens niet alleen terecht voor tweedehands horeca meubilair: in ons assortiment vind je ook nieuwe meubels, waaronder de mooiste Thonet stoelen.