Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Tweedehands klaptafels

Resultaat 1–25 van de 27 resultaten wordt getoond

Tweedehands klaptafels kopen bij Super Seat 

Wanneer je een zaak uitbaat zijn er ontzettend veel zaken om rekening mee te houden. Alleen al qua interieur sta je voor tal van beslissingen die niet altijd even gemakkelijk zijn. Welke stoelen ga je kopen? Welke horeca tafel? Hoe moet de zaak vormgegeven worden en hoe zorg je ervoor dat de stijl niet in de weg van het praktisch gemak komt lopen? Het zijn vragen die stuk voor stuk een antwoorden verdienen. Zeker wat de tafel betreft is het wel zo slim om daar op voorhand goed over na te denken. Een te logge tafel mag dan wel knap eruit zien maar zal later voor heel wat problemen zorgen. Er zijn immers tal van situaties te bedenken waarbij het noodzakelijk is snel en efficiënt de tafel in kwestie te verplaatsen. Vergeten we daarbij bovendien ook niet dat jouw tafels voldoende loopruimte moeten laten zodat het personeel overal vlot door kan. Een ideale oplossing voor al deze vraagstukken? De aanschaf van klaptafels. Deze tafels zijn gemakkelijk op te bergen, staan niet in de weg en zijn bovendien als je ze tweedehands koopt te verkrijgen voor een scherpe prijs. Klaptafels tweedehands? Een goed idee.

Tweedehands klaptafel: het slimme alternatief

Een klaptafel stond vroeger synoniem met een aartslelijk gevaarte dat iedere klant meteen zou afschrikken. Een vuil, afgesleten geval van kunststof of hout dat enkel bij feestjes van de lokale jeugdbeweging boven werd gehaald. Het is een reputatie die in beperkte mate tot op de dag vandaag door lijkt te leven. Om uiteenlopende redenen zweren nog steeds veel restaurants en ook café’s bij robuuste tafels uit één stuk. Het soort tafel waar je twintig man voor moet bij roepen om het min of meer vlot te kunnen verplaatsen. Dat terwijl de klaptafels van vandaag de dag een stuk handiger in gebruik zijn zonder er slecht uit te zien. Klaptafels tweedehands zijn bij ons terug te vinden in alle mogelijke stijlen en dat bovendien tegen een echte spotprijs. Als de grootste inkoper van gebruikte horeca meubels in de Benelux kennen wij bij Super Seat niet enkel en alleen iets over klaptafels maar bovendien hebben we ook een groot assortiment in de aanbieding. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over wat je zoekt niet te vinden: een goedkope klaptafel valt in elke stijl te vinden!

Goedkope klaptafel: ideaal voor evenementen

Een horecazaak is een zaak die altijd en overal flexibel moet zijn en zich bij voorkeur ook flexibel op kan stellen. Als je de beschikking hebt over een terras is het vrij logisch dat je tafels en horeca stoelen hebt die vlot op te ruimen en op te bergen vallen. Wanneer het weer slechter aan het worden is moet alles immers terug afgebroken worden tot de zon weer tevoorschijn komt. Hetzelfde kan gezegd worden voor evenementen. Tal van evenementen zijn mogelijk bij een horecazaak. Misschien wil je zelf vieren dat jouw zaak weer een jaar langer open is. Misschien heeft een klant gevraagd jouw zaak af te huren voor een evenement of wie weet is er wel een speciale gelegenheid in het dorp of de stad waarbij enkele tafels buiten niet mis zouden staan. Klaptafels tweedehands zijn dan ook de ideale tafels om voor dergelijke gebeurtenissen opzij te hebben staan. In een mum van tijd kun je immers de tafels afbreken en terug opbouwen. Zo verlies je geen kostbare tijd aan het op- en afbouwen en kun je de focus leggen waar de focus hoort: bij jouw zaak zelf!

Klaptafels tweedehands: voor binnen en buiten

Klaptafels zijn tafels die niet uitsluitend beperkt zijn tot buiten of binnen. Zo zijn er tal van tafels terug te vinden die geschikt zijn voor beide omstandigheden en ook tal van klaptafels die specifiek bedoeld zijn om buiten op te stellen. Daarbij kun je ervoor kiezen om dit in lijn met de stijl van het interieur binnen te brengen of bewust te opteren voor een stijlbreuk. Dit kan als je een ontspannen gevoel wilt geven op het terras of alles toch net wat meer casual wenst te houden daar. In dat geval is een vintage tafel of een goedkope klaptafel in hout een uitstekende keuze. Niet alleen geeft dit de natuurlijke vibe waar je naar op zoek bent, maar bovendien is het ook nog eens aangenaam om naar te kijken. De moderne opties qua klaptafels voor zowel buiten als binnen zijn dan ook zo goed als eindeloos. Een tafel in metaal? Een retrolook of wie weet zelfs rotan? Het zijn stuk voor stuk opties die een geheel eigen sfeer geven en stuk voor stuk voor diverse zaken perfect geschikt zijn. Klaptafels tweedehands zijn dan ook absoluut niet voorbehouden voor onder een dak en tussen vier muren. Ook het terras kan ze zeker gebruiken.

Tweedehands klaptafels kopen bij Super Seat

Heb je een partij klaptafels gezien waarvan je helemaal weg bent? Aarzel dan niet om contact op te nemen: zo goed als het hele assortiment is direct uit voorraad leverbaar.. Zo hoef je geen weken te wachten en heb je meteen waar voor je geld. Ben je bezig met de organisatie van een evenement of stel je een tijdelijk terras op? Dan is het ook mogelijk om alle tweedehands stukken uit ons assortiment te huren. Een flexibele oplossing voor wie dat nodig heeft! Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op en wij helpen je graag verder.