Icoon euroLaagste prijsgarantie
Icoon checkAlles op voorraad
Icoon truckBinnen 5 werkdagen
Icoon boxCash & Carry
Icoon recycleRecycle

Is het interieur van je onderneming toe aan andere horeca banken? Of ben je als startend ondernemer in de horecabranche op zoek naar voordelige horeca banken? Dan zit je goed bij Super Seat. Als horecameubilair outlet specialiseren wij ons in het opkopen en verkopen van tweedehands horecamaterialen. Wij kopen horecabanken en ander meubilair op in grote hoeveelheden. Dit doen wij in de gehele Benelux. Daarom hebben we bij Super Seat een groot en divers assortiment aan tweedehands horecameubilair voor handen. Doordat het overgrote deel van onze aankopen tweedehands horecameubilair betreft zijn onze prijzen ook nog eens super scherp.

Het hoeft daarom geen fortuin te kosten om horeca banken aan te schaffen. Als beginnend ondernemer kan je budget klein zijn. Tweedehands horeca banken kunnen dan een ware uitkomst bieden. Maar ook als uitbater van een bestaande horeca onderneming ben je bij onze horeca banken outlet aan het juiste adres. Of jouw huidige horeca banken nu versleten zijn en toe aan vervanging óf je wilt ze vervangen om een nieuwe look te creëren; wij helpen je graag verder. Kijk gerust eens rond in onze online webshop. Per meubelstuk vind je een beschrijving met specificaties, foto’s en natuurlijk de bijbehorende prijzen. Liever snuffelen in de fysieke winkel? Je bent uiteraard ook welkom in onze Super Seat outlet in Culemborg.

Omdat wij constant op zoek zijn naar tweedehands aanwinsten en deze ook weer vlot door verkopen, wisselt ons aanbod per meubelcategorie vaak. Het ene moment zul je daarom bijvoorbeeld lounge banken voor op een terras in ons assortiment vinden en het volgende moment wandbanken, biertafels en veranda banken. Door je in te schrijven voor de Super Seat nieuwsbrief hoef je niets te missen. We houden je langs deze weg op de hoogte van de nieuwste items binnen onze collectie. Zoek je een specifieke horecabank? Aarzel niet en laat het ons weten. We denken en zoeken graag met je mee.

Ons gevarieerde assortiment banken voor de horeca

De één associeert tweedehands met vintage koopjes of duurzaam gebruik, de ander denkt eerder aan stoffige, sleetse afdankertjes. Het is onze ervaring bij Super Seat dat het meeste tweedehands meubilair nog heel wat jaren gebruiksplezier met zich mee brengt. En het is inderdaad duurzaam om de levensloop van een meubelstuk te verlengen door het een tweede kans te geven. We werken daar graag aan mee. Bij Super Seat controleren we altijd de algehele staat van de gebruikte meubels voordat we deze opkopen. Mocht er iets aan een meubelstuk mankeren en we kunnen dit herstellen, dan doen we dat voordat we het weer voor de verkoop aanbieden. Hierdoor kun je met een gerust hart je tweedehands horeca bank via Super Seat bestellen. Maak je geen zorgen over de levensduur of de kwaliteit. Daarmee zit het goed.

Ben je naast horeca banken ook op zoek zijn naar ander kwalitatief goed tweedehands meubilair? Bij Super Seat verkopen we meer dan horeca banken alleen. Zo hebben wij een heel ruim aanbod aan stoelen. Je kunt hierbij denken aan klapstoelen, stapelstoelen, design stoelen, restaurant stoelen, fauteuils, barkrukken en bijzetkrukjes. Verder verkopen wij heel diverse tafels en ander horeca meubilair zoals bars bijvoorbeeld. We houden van een gevarieerd aanbod en kopen daarom heel ruim op. Zoek jij bijvoorbeeld een horeca bank binnen een industrieel interieur of is jouw stijl juist landelijk? Bij Super Seat vind je binnen elke stijl meubelstukken. Daarbij maken we ook onderscheid tussen meubilair dat voor binnen gebruik is en meubilair dat voor buiten gebruik is. Zo kun je dus niet alleen voor interieur bij ons terecht maar ook voor je terras.

Ben je geen horeca ondernemer maar particulier? Geen enkel probleem. We specialiseren ons dan wel in tweedehands horecameubilair, maar je hoeft geen uitbater te zijn om bij ons een aankoop te doen. Misschien ben je wel op zoek naar een leuke horecabank voor aan je eigen tuintafel. Ook hiermee helpen we je graag. Je hoeft horeca banken niet per partij over te nemen, al behoort dit wel tot de mogelijkheden. Heb je dus één of twee mooie horeca banken uit onze collectie in gedachten, je kunt deze gewoon los verkrijgen. Dit geldt ook voor het meubilair uit onze andere categorieën.

Service bij Super Seat

Mocht je nu op korte termijn een stel extra bierbanken of statafels willen aanschaffen, neem eventjes contact met ons op. Afhankelijk van onze actuele collectie kijken we naar de mogelijkheden. Omdat wij meubelstukken meestal in grote aantallen inkopen, hebben we vaak een flinke voorraad horeca meubilair achter de hand. We kunnen daarom direct uit onze eigen voorraad leveren. Jouw voordeel is dat je bij Super Seat dus meestal geen lange levertijd hoeft af te wachten. Ben je naast banken in de horeca op zoek naar aanverwant meubilair, en benieuwd wat de kosten inclusief bezorging aan huis zullen zijn? Via onze website vraag je eenvoudig een offerte aan.

Ook als je alleen tijdelijk een terras opbouw nodig hebt of bijvoorbeeld eenmalig een evenement of feest organiseert, kunnen we je bij Super Seat vaak helpen. We bieden de tweedehands horeca banken en overige stukken uit ons assortiment namelijk ook voor de verhuur aan. Zo vinden we altijd een flexibele oplossing die past bij jouw wensen en de specifieke situatie. Wil je de meubelstukken wel kopen, maar heb je geen plek omdat je nog geen onderdak voor je huidige inboedel hebt gevonden? Stuur ons dan een mailtje. We ontvangen daarbij graag de foto’s van de horeca banken of overige meubelstukken die je van de hand wenst te doen. We doen je vervolgens graag een bod.