Laagste prijsgarantie
35.000+ op voorraad
Binnen 72 uur
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe horeca tafels

Resultaat 1–25 van de 101 resultaten wordt getoond

Nieuwe horeca tafels

Nieuwe horeca tafels koop je bij Super Seat 

Ben je op zoek naar spiksplinternieuwe horeca tafels voor in jouw café, restaurant of hotel? Dan ben je bij Super Seat aan het juiste adres. Bij ons vind je tafels van de beste kwaliteit, voor een hele zachte prijs, want we bieden onze klant de laagste prijsgarantie. Bekijk ons assortiment vol met nieuwe horeca tafels en zie welke exemplaren jij wel in je eigen zaak ziet staan! Ons aanbod is enorm en varieert van ronde tafels tot vierkante tafels, van hoge horeca tafels tot lage varianten, van witte horeca tafels tot zwarte horeca tafels en van horeca tafels voor binnen tot horeca tafels voor op het terras

Rond, vierkant, wit of zwart: voor welke tafel ga jij?

Bij het uitzoeken van horeca tafels voor je onderneming kun je rekening houden met verschillende aspecten. Naast het selecteren op prijs, kun je je laten leiden door bijvoorbeeld functionaliteit, design of materiaalsoort. Wat je wensen ook zijn, bij Super Seat hebben we altijd een tafel die aansluit bij wat je voor ogen hebt. Denk bij horeca tafels niet alleen aan bruin houten café tafels. Wij houden ons aanbod als het even kan zo gevarieerd mogelijk. Zo verkopen we ook opvallende vintage terrastafels in diverse kleurtjes. Laat je vooral inspireren door het ruime aanbod horeca tafels van Super Seat, maar twijfel ook weer niet te lang!

De fraaie uitstraling van een horeca tafel

Uiteraard is het afhankelijk van de stijl in je zaak voor welke horeca tafels je kiest. Bovendien is het afhankelijk van het publiek dat je hebt. De meest geschikte horeca tafel is in een restaurant uiteraard anders dan in een bruin café. Het zijn allemaal zaken die een rol spelen in de keuze voor een geschikte horeca tafel. In een restaurant is een solide tafel misschien nog wel belangrijker dan de uitstraling van de tafel, al is functionaliteit uiteraard ook prima te combineren met een fraaie uitstraling. Heb je een restaurant, houd dan ook rekening met de kleinste gasten. Houd er rekening mee dat er een kinderstoel bij de tafel geplaatst moet kunnen worden en wel zo dat de kleine spruit ook echt gezellig aan tafel zit. Er zijn kortom allerlei zaken die bepalen wat voor jou de ideale horeca tafel is.

Check regelmatig ons veelzijdige aanbod

Dat we ook op het gebied van horeca tafels zo’n uitgebreid aanbod hebben, is niet zo verwonderlijk. Ondertussen zijn we er trots op dat we ons de grootste opkoper van gebruikt horecameubilair van de Benelux mogen noemen. Dat betekent dus ook dat we altijd een ruime voorraad hebben en dat we snel uit voorraad kunnen leveren. Onze prijzen zijn buitengewoon aantrekkelijk en behalve horeca tafels bieden we café stoelen, klapstoelen en vintage stoelen, stackchairs en stapelstoelen. Omdat we blijven inkopen, is er sprake van een steeds wisselende collectie en is het dus zeer de moeite waard om regelmatig een kijkje op onze webshop te nemen. Als jij je hier inschrijft voor de gratis nieuwsbrief, blijf je eveneens op de hoogte van ons zeer ruime en steeds wisselende aanbod aan horeca tafels en ander horeca meubilair voor jouw horecazaak.