Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Tweedehands terrasstoelen

Resultaat 1–25 van de 28 resultaten wordt getoond

Gebruikte horeca terrasstoelen kopen bij Super Seat

Hoe uitnodigend is jouw terras? Is jouw onderneming klaar voor het buiten seizoen of kan je terras wel een oppepper gebruiken met bijvoorbeeld leuke terrasstoelen? Wij verkopen een heel divers aanbod aan tweedehands terrasstoelen en overig horeca meubilair. We waarborgen de kwaliteit van al onze meubelstukken. En omdat het om tweedehands terrastafels en stoelen gaat hoef je echt niet heel veel uit te geven om een nieuwe look te creëren op je terras. Ons volledige aanbod staat online. Per tweedehands terrasstoel zie je direct of deze voorradig is, hoeveel stuks er beschikbaar zijn en tegen welke prijs. Mocht je een flink aantal tweedehands terrasstoelen nodig hebben, dan kun je deze vaak bij ons bestellen tegen de speciale bulkprijs.

Ruim aanbod tweedehands terrasstoelen

Ons aanbod tweedehands terrasstoelen is enorm en dus vind je altijd wel een terrasstoel die perfect past bij jouw horecazaak. Of je nu een voorkeur hebt voor rotan terrasstoelen, kunststof terrasstoelen of houten terrasstoelen, je vindt bij Super Seat altijd wel een tweedehands variant. Laat je alsjeblieft niet afschrikken door de term ‘tweedehands’, want Super Seat ziet er altijd op toe dat de gebruikte terrasstoelen zo min mogelijk gebruikssporen bevatten. Je kunt alle horeca tweedehands terrasstoelen van Super Seat dus misschien wel beter ‘zo goed als nieuwe terrasstoelen’ noemen!

Permanente en mobiele gebruikte terrasstoelen

In grote lijnen onderscheiden we twee soorten terrasstoelen: de permanente en de mobiele. De permanente versie plaats je aan het begin van het seizoen en haal je pas weer weg als het te koud wordt om nog buiten te zetten. De mobiele terrasstoel voor de horeca zet je flexibel in en haal je elke avond naar binnen. De mobiele versie kun je bovendien ook binnen gebruiken, mocht dat bijvoorbeeld door drukte noodzakelijk zijn. Kortom: op het gebied van gebruikte terrasstoelen valt er nogal wat te kiezen! Dat is eigenlijk alleen maar leuk, want met de mooiste gebruikte terrasstoelen creëer je een hele nieuwe look voor je terras en zorg je voor fris elan! 

Gebruikte terrasstoelen kopen bij Super Seat 

Ons aanbod is groot. Niets voor niets zijn we de grootste opkoper van gebruikt horecameubilair in de Benelux. Dat betekent ook meteen dat ons aanbod gebruikte terrasstoelen erg groot is. En dat er logischerwijs sprake is van een sterk wisselend aanbod. Wat je morgen in het assortiment vindt, kan morgen al verkocht zijn. En wat er nu niet is, kan er overmorgen makkelijk wel weer zijn. Zaak dus om ook wat betreft gebruikte terrasstoelen de webshop regelmatig in de gaten te houden. Inschrijven voor onze nieuwsbrief is ook handig als je op de hoogte wil blijven van ons aanbod.