Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe horeca barkrukken

Resultaat 1–25 van de 53 resultaten wordt getoond

Koop je nieuwe horeca barkruk bij Super Seat

Een café zonder barkruk, niemand die zich dat kan voorstellen. Onwillekeurig denk je toch meteen aan die houten barkruk, mooi opgesteld om de ronde, houten bar. De barkruk is echter met de tijd meegegaan en is al lang niet meer alleen in hout beschikbaar. Ook met barkrukken kun je tegenwoordig klasse en stijl uitstralen al is en blijft de variant van hout uiteraard ook altijd beschikbaar en ook gewoon heel mooi. Kijk rustig rond in het online assortiment nieuwe horeca barkrukken en laat je inspireren! 

Barkrukken zijn onmisbaar voor elke horecagelegenheid

Nee, barkrukken zijn er beslist niet meer alleen in de klassieke houten uitvoering. Integendeel. Een barkruk heb je tegenwoordig in metaal, bronco, kunstleer en in kunststof. Bovendien is de barkruk al lang niet meer voorbehouden aan het café, maar zie je ze juist vanwege het gebruik van steeds meer verschillende materialen ook in de lounge van een hotel en in restaurants. Je hebt tegenwoordig zelfs opklapbare barkrukken waarop je heerlijk aan een mobiele toog zit. Over de ontwikkeling van horecameubilair gesproken: waar je achterwerk tot jaren geleden na verloop van tijd meer dan genoeg kreeg van de houten barkruk, is het zitcomfort van de moderne barkruk tot genoegen van het achterwerk sterk verbeterd en biedt het urenlang comfortabel zitplezier.

De uitstraling van de barkruk

Een horeca barkruk kan tegenwoordig een opvallend onderstel hebben, dat al lang niet meer recht naar beneden loopt. Bij de meer moderne horeca barkruk wordt de ruimte onder het zitvlak vaak vrijgelaten en lopen de poten diagonaal naar beneden. Dit geeft een heel aardig effect, het heeft zelfs iets kunstzinnigs. Wie had dat kunnen bevroeden, twintig jaar geleden?

Horeca barkrukken kopen bij de grootste opkoper van de Benelux

Uiteraard koop je in onze webshop houten barkrukken en varianten gemaakt van andere materialen. Daarnaast vind je hier horeca barkrukken in de luxe en in de meer standaard uitvoering. Niet verwonderlijk, want we zijn er trots op dat we ons ondertussen de grootste inkoper van gebruikt horecameubilair kunnen noemen. Dat betekent dat we een gigantisch aanbod hebben aan horecameubilair; bij ons vind je dus niet alleen nieuwe horeca barkrukken, maar bijvoorbeeld ook tafels, stoelen en statafels. Wij hebben het ultieme aanbod van kwalitatief goed en buitengewoon betaalbaar horecameubilair in alle denkbare stijlen, kleuren en formaten. Als je verstandig bent, check je regelmatig onze webshop, simpelweg omdat ons aanbod zeer wisselend is. Op de hoogte blijven van ons aanbod kan ook door je gratis in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Het zou immers zonde zijn dat je net die tafels of stoelen misloopt, waarnaar je al zo lang op zoek bent!