Laagste prijsgarantie
35.000+ op voorraad
Binnen 72 uur
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe horeca stoelen

Resultaat 1–25 van de 82 resultaten wordt getoond

Nieuwe horeca stoelen

Nieuwe horeca stoelen 

Ben je horeca ondernemer en op zoek naar mooie nieuwe stoelen voor een zacht prijsje? Super Seat mag zich met trots de grootste opkoper van gebruikt horecameubilair van de Benelux noemen. Bij ons vind je dus veel mooie stoelen, helemaal gloednieuw. Omdat we ruim inkopen, zijn er eigenlijk altijd wel horeca stoelen die ook in jouw etablissement passen. Horeca stoelen in alle gewenste stijlen, in alle kleuren en in tal van verschillende maten. Je kunt ons zelfs een beetje zien als groothandel voor horeca stoelen, al zien we dat zelf net iets anders. Wat in ieder geval als een paal boven water staat, is dat stoelen kopen voor in de horeca bij ons het voordeligst is! 

Nieuwe horeca stoelen voor een outletprijs 

Goede stoelen zijn onmisbaar voor elke horecazaak. Ze kunnen een zaak zelfs maken of breken. Comfort speelt een alsmaar belangrijkere rol in de beleving van de klant. Een stoel met een fraai uiterlijk nodigt uit om op te gaan zitten, maar als blijkt dat de stoel niet comfortabel zit, zal de klant de volgende keer echt een andere stoel kiezen: die van je concurrent. 

Welke stoelen passen bij jouw horecazaak? 

Naast de esthetische aspecten die een belangrijke rol kunnen spelen bij het kiezen van je tweedehands horeca stoelen, zijn er wellicht ook nog andere factoren die meewegen in je keuze. Gaat het bijvoorbeeld om horeca stoelen en tafels voor binnen- of buitengebruik? Mocht je op zoek zijn naar een zitje voor op het terras, dan is het materiaal van de stoelen van belang. Goede weerbestendigheid is niet onbelangrijk. Je kunt ook kiezen voor inklapbaar meubilair. Klaptafels en stapelstoelen om een terras mee op te bouwen bijvoorbeeld. Lekker praktisch, licht van gewicht en snel opgeruimd als de winter weer voor de deur staat.

Houd de webshop goed in gaten voor de mooiste nieuwe horeca stoelen 

Het is verstandig om ons aanbod nieuwe horeca stoelen regelmatig te checken. Omdat we actief inkopen en de webshop druk bezocht wordt, kan het aanbod van nu namelijk aanzienlijk verschillen met de voorraad van morgen. Ben je gericht op zoek naar bepaalde stoelen? Bezoek dan met enige regelmaat onze webshop. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod. Zo pak je jacht naar de mooiste stoelen in je hotel, restaurant of café zo goed mogelijk aan. Wees geen dief van je eigen portemonnee en koop je gloednieuwe horeca stoelen bij Super Seat! Overigens hebben we ook net zulke fraaie gebruikte horeca stoelen, voor een minstens net zo’n fraaie prijs!