Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe vergadertafels

Resultaat 1–12 van de 12 resultaten wordt getoond

Vergadertafels voor ieder kantoor

Ga je de vergaderruimte van kantoor inrichten? Dan komt daar natuurlijk ook een vergadertafel bij kijken. De juiste setting is hierbij belangrijk. De vergadertafel moet matchen met de rest van het interieur en er moeten genoeg mensen aan de tafel passen. Bij het uitkiezen van een geschikte vergadertafel is het dus goed om te letten op de stijl en het formaat. Op Super Seat vind je een diverse selectie aan tafels die geschikt zijn voor vergaderingen. Van grote vergadertafels voor veel mensen, tot kleinere ronde vergadertafels die geschikt zijn voor vergaderingen met een kleine groep. Wat voor vergadertafel je ook zoekt, bij Super Seat ben je aan het juiste adres. Bekijk gauw ons assortiment online of bezoek ons in de showroom in Culemborg!

Voordelige vergadertafels van de beste kwaliteit

Als grootste opkoper van nieuw en gebruikt horecameubilair in de Benelux weten wij bij Super Seat altijd de beste deals te scoren. Bij ons koop je vergadertafels van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij kopen ons assortiment grootschalig in, waardoor wij jou als klant de laagste prijsgarantie kunnen bieden. Door de hoge kwaliteit van ons aanbod ben je er zeker van dat jouw nieuwe vergadertafel vele vergadersessies zal meegaan. Is een gebruikte vergadertafel voor jou geen probleem? Bekijk dan ook eens onze tweedehands vergadertafels.

Een vergadertafel kopen doe je op Super Seat

Bij het kopen van een vergadertafel is het belangrijk om op het formaat te letten. Hierbij moet je rekening houden met de ruimte waar de tafel in komt te staan; er moet genoeg ruimte zijn om gemakkelijk om de tafel heen en langs de tafel te lopen. Houd ook rekening met hoeveel mensen er aan de vergadertafel moeten passen. Bij het uitrekenen van het aantal vergaderstoelen dat aan de vergadertafel past, adviseren wij om te rekenen met een breedte van zo’n 70 cm per stoel. Zo weet je zeker dat iedereen comfortabel aan de vergadertafel kan zitten. Kies je voor één grote vergadertafel of ga je misschien wel voor meerdere kleine vergadertafels? Op Super Seat vind je voor ieder wat wils. Bovendien vullen wij regelmatig ons assortiment aan met nieuwe modellen. Schrijf je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste binnenkomers.