Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe statafels

Klik op TAFELBLADEN of TAFELONDERSTELLEN en mix & match je eigen stijl.

Resultaat 1–25 van de 57 resultaten wordt getoond

Horeca statafels kopen bij Super Seat 

Goede statafels kunnen eigenlijk niet ontbreken in de inboedel van je horecazaak. Wanneer je zaak wordt afgehuurd voor een feestje of een conferentie, komen horeca statafels meer dan goed van pas. Je zet ze neer en je gasten kunnen makkelijk en eenvoudig hun drankjes neerzetten. Van al het horeca meubilair blinkt de statafel misschien wel uit in praktisch nut. Je klapt ze namelijk vaak eenvoudig in en bergt ze makkelijk op. Toch maak je met de juiste aankleding de statafel ook nog tot een lust voor het oog. Wil jij nieuwe horeca statafels kopen tegen een zachte prijs? Dan is Super Seat de place to be! 

Horeca statafels in verschillende soorten en maten

Super Seat is de grootste opkoper wat betreft horeca meubilair in heel de Benelux. Omdat we op zo’n grote schaal opkopen, kunnen wij de prijsvoordelen die wij ontvangen direct aan onze klanten geven. Kortom: je vindt bij ons de mooiste horeca statafels voor de mooiste prijs! Statafels zijn er op zichzelf ook in veel verschillende soorten en maten. Zo vind je houten statafels voor in de horeca, maar ook kunststoffen statafels. Welke horeca tafel het best past in jouw horecazaak, ligt voor een groot deel aan de manier waarop je zaak is ingericht. Toch is het mooie aan horeca statafels, dat je ze met behulp van zogenaamde statafelrokken elke stijl kunt aanmeten die je wilt! 

Waarom je bij Super Seat zo’n mooie prijs krijgt voor je statafels

Super Seat koopt dus groot in. Omdat we dat doen, krijgen we van onze leveranciers vaak een mooi prijsvoordeel. Deze rekenen we weer door naar onze klanten. Zo vind je bij ons een ruim assortiment horeca meubilair, inclusief statafels. Omdat we overal inkopen, verschilt ons aanbod nog weleens. Wat vorige week nog in het assortiment zat, kan er vandaag alweer uit zijn. Twijfel dus niet te lang als je op zoek bent naar mooie statafels voor in je horecazaak. Voor je het weet is er een partij weg! Gelukkig geven we in ons assortiment duidelijk aan hoeveel exemplaren van de horeca statafels nog beschikbaar zijn, zodat je goed kunt anticiperen. 

Nieuwe en tweedehands statafels kopen voor in je horecazaak

Bij Super Seat kopen we zowel nieuw als tweedehands horeca meubilair in. Daarbij letten we altijd goed op de kwaliteit van de spullen, dus je kunt er altijd vanuit gaan dat onze statafels (zo goed als) nieuw zijn. Neem een kijkje in onze shop en bestel de statafels voor jouw horecazaak vandaag nog, want morgen is het misschien weg!