Icoon euroLaagste prijsgarantie
Icoon checkAlles op voorraad
Icoon truckBinnen 5 werkdagen
Icoon boxCash & Carry
Icoon recycleRecycle

Nieuw terrasmeubilair

Resultaat 1–25 van de 79 resultaten wordt getoond

Nieuw horeca terrasmeubilair bij Super Seat 

Goed horeca meubilair terras zal bepalend zijn voor een drukke of minder drukke zomer. Want meubilair kan het verschil maken in positieve en in negatieve zin. Een grote groep ondernemers moet het met het terras in de zomermaanden (zeker in de wat grotere plaatsen) verdienen. Behalve de uitstraling van het interieur, is het ook belangrijk om voor een bepaalde stijl op je terras te kiezen met meubels die bij elkaar passen en elkaar versterken. Het terras vormt immers een wezenlijk onderdeel van je zaak.

Grote diversiteit in horeca meubilair terras

In de warmere maanden gaat de consument sneller even zitten voor een hapje en drankje. Er is voldoende keuze en de consument kiest dus voor het terras dat er sfeervol en verzorgd uitziet. Met solide en fraaie meubels. Mensen laten een terras waar niets bij elkaar past en waar een felgroene parasol schril afsteekt bij de verschillende andere kleuren tafels en stoelen eerder links liggen.

De tafel is erg belangrijk op elk terras

Wat betreft horeca meubilair terras is de tafel belangrijk. Want aan die tafel moeten klanten kunnen lunchen en dineren zonder dat het risico bestaat dat hun voorgerecht zo van de tafel wiebelt als de overbuurman zijn ellebogen van de tafel haalt. Ook op het terras verwachten mensen een solide tafel, waaraan het heerlijk eten en drinken is. Zij verwachten dus gewoon goed meubilair voor op het terras. Functioneel en solide terrastafels zijn enorm belangrijk, net als de uitvoering, de kleur en de stijl. Het oog wil immers ook wat. Belangrijk is om de meubels voor buiten goed op elkaar af te stemmen en dus voor tafels en stoelen uit dezelfde of een vergelijkbare lijn en in dezelfde kleuren te kiezen. Zo ziet je terras er leuk en verzorgd uit. Met wat accessoires en meerdere parasols maak je er vervolgens een bijzonder sfeerrijk terras van. Besef overigens wel dat de parasols erg belangrijk zijn, in die zin dat een niet bij het meubilair passende parasol echt heel veel afbreuk doet aan het voor het overige zo fraaie en sfeervolle terras.

Horeca terrasmeubilair kopen bij Super Seat 

Wie gericht op zoek is naar nieuw terrasmeubilair voor de horeca, doet er verstandig aan zeer regelmatig onze webshop te checken omdat het aanbod nogal wisselend is. Wat je nu niet vindt, is er morgen wellicht in overvloed. En wat er nu nog wel is, kan ook zomaar weg zijn. Wanneer je je abonneert op de gratis nieuwsbrief dan blijf je ook op de hoogte van ons altijd royale aanbod aan horeca terrasmeubilair.