Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Tweedehands conferentiestoelen 

Ben je op zoek naar mooie conferentiestoelen voor een redelijke prijs? Bij Super Seat vind je tweedehands conferentiestoelen die kwalitatief nog prima in orde zijn. Wij zijn de grootste opkoper van horeca meubilair in de hele Benelux. Zo kunnen we altijd een hele scherpe prijs bieden voor al onze meubels, zo ook voor gebruikte conferentiestoelen. Ben je van plan om een zaaltje in jouw café, hotel of restaurant te gaan verhuren aan bedrijven die hier hun conferenties willen houden? Koop dan groots je gebruikte conferentiestoelen in bij Super Seat. Bekijk het assortiment en zie welke conferentiestoelen het best bij jouw zaak passen!

Welke tweedehands conferentiestoelen passen bij jouw zaak? 

Bij Super Seat vind je een ruim aanbod gebruikte conferentiestoelen. Welke passen het beste in de conferentieruimte van jouw horecazaak? Van elegant tot zakelijk en van comfortabel tot houten conferentiestoelen; ze komen allemaal voorbij in ons assortiment. Het mooiste is natuurlijk om de tweedehands stoelen te matchen met het andere meubilair in je zaak. Neem dus bijvoorbeeld altijd bijpassend horeca meubilair, zodat je zaak er piekfijn uitziet en zodat zelfs de saaiste conferentie nog prima vol te houden is!  

Waarom u er voor de mooiste gebruikte conferentiestoelen vroeg bij moet zijn

Bij Super Seat kopen we veel verschillende conferentiestoelen op. Dit wil echter niet zeggen dat we altijd precies dezelfde stoelen opkopen. Dat houdt in dat je elke week andere tweedehands conferentiestoelen kunt vinden in ons assortiment. Wanneer je een mooie set gebruikte conferentiestoelen op het oog hebt, mag je hier dus zeker even over nadenken. Maar niet te lang! Het kan namelijk zomaar zijn dat iemand anders de set gebruikte conferentiestoelen koopt het en het is absoluut niet zeker dat wij eenzelfde soort set tweedehands conferentiestoelen hiervoor terug kunnen krijgen. Gelukkig geven we in ons assortiment altijd duidelijk aan hoeveel gebruikte conferentiestoelen van elke soort er nog aanwezig zijn. In principe hebben we van de meeste artikelen voldoende voorraad, maar dit is dus niet altijd het geval. 

Hoe kunnen wij zo’n mooie prijs bieden voor de gebruikte conferentiestoelen? 

Wij kopen op grote schaal horeca meubilair in. Dat geldt ook voor de gebruikte conferentiestoelen. Hierdoor krijgen we mooie prijsvoordelen bij onze inkoop, die we vervolgens ook weer aan onze klanten kunnen bieden! De tweedehands conferentiestoelen controleren we na inkoop altijd goed. Mochten er dus kleine reparaties nodig zijn, voeren we die gelijk door. Alle tweedehands conferentiestoelen in ons assortiment zijn dus eigenlijk zo goed als nieuw!