Icoon euroLaagste prijsgarantie
Icoon checkAlles op voorraad
Icoon truckBinnen 5 werkdagen
Icoon boxCash & Carry
Icoon recycleRecycle

Nieuwe horeca kuipstoelen

Resultaat 1–7 van de 7 resultaten wordt getoond

Als ondernemer en eigenaar van een eigen restaurant, café of hotel wil je niets liever dan dat je zaak knus, mooi en goed is ingericht. Kuipstoelen kunnen daarin een hele belangrijke rol spelen. Deze horeca stoelen blinken namelijk uit, zowel qua uitstraling als in zitcomfort. Wil je een gezellig, warm en moderne uitstraling creëren in je etablissement? Dan zijn horeca kuipstoelen een uitstekende keuze. Bij Super Seat vind je deze kuipstoelen – gloednieuw of tweedehands – altijd tegen een super aantrekkelijke prijs. Lees meer over de diverse toepassingen van de kuipstoel en hoe jij deze perfect in je horecazaak toepast! 

Waarom kiezen voor een kuipstoel in de horeca?

Waarom een horeca kuipstoel ook de juiste keuze is voor jouw restaurant, is omdat deze hippe restaurantstoel een tijdloos item is. Super Seat heeft over een ruim aanbod van dit soort stoelen en dat is niet voor niets. Jaar in, jaar uit zien we de kuipstoel terug in de nieuwe collecties van diverse meubelwinkels. Super nieuw, maar ook super duur! Waarom zou je kiezen voor een duur item, terwijl je dezelfde soort stoel van dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs kunt krijgen? Bij Super Seat kopen we ons assortiment altijd heel ruim in voor een mooie prijs. Dit geldt ook voor onze nieuwe en tweedehands kuipstoelen. Uiteindelijk profiteren ook onze klanten van dit prijsvoordeel! Bijkomend voordeel is dat je met de vintage kuipstoel goed zit voor langere tijd. Juist omdat het zo’n tijdloos item is kun je deze stoelen jarenlang gebruiken zonder dat ze ‘uit de mode’ raken.

In welke restaurants passen kuipstoelen het best? 

Een van de grootste voordelen van kuipstoelen voor de horeca is het feit dat ze op wel honderden verschillende manieren kunnen worden gecombineerd. Je hoeft niet per se een moderne inrichting of een industrieel interieur te hebben: de stoelen matchen ook heel goed tussen ander meubilair, zorgen voor een gezellige en warme inrichting én zijn een goede toevoeging aan een ruim opgezet restaurant met veel lichtinval. Kortom: horeca kuipstoelen kunnen in ieder restaurant. Of je nu een Grieks restaurant hebt, een oer-Hollandse plek of juist een plek waar Oosterse gerechten worden geserveerd, de kuipstoel is overal op z’n plek! Het enige waar je op moet letten is de kleur van deze stoelen, zodat ze precies passen bij de rest van het interieur.

Horeca kuipstoelen kopen bij Super Seat

Wanneer je een kijkje neemt in het aanbod van horeca kuipstoelen bij Super Seat, zie je dat we over een grote en vooral diverse collectie beschikken. Bekijk voor jezelf vooraf goed waar je naar op zoek bent. Wil je een mooie, rustige basis vormen met dit soort stoelen of wil je juist dat de stoelen dé eyecatcher zijn van je horeca-inrichting? Waar je ook voor kiest; het is handig om alvast na te denken welke horeca meubels je nog meer in het interieur van je restaurant plaatst, zodat je ze goed met elkaar kunt afstemmen. Onze horeca kuipstoelen vormen in ieder geval een stijlvolle én gezellige basis in je restaurant, waar je verder ook voor kiest. Wij bieden hierbij kwaliteit en garantie voor een hele lage prijs. Neem daarom vandaag nog een kijkje in ons assortiment horeca kuipstoelen en wie weet heb jij binnenkort de inrichting van je dromen!