Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Stijlvolle vergaderruimte met gebruikte vergadertafels 

Om van de vergaderruimte een comfortabele setting te maken zijn ruime tafels, moderne stoelen of fauteuils een goede investering. Ben je op zoek naar een mooie vergadertafel maar is je budget beperkt? Neem dan vooral een kijkje in ons assortiment tweedehands vergadertafels. Ontdek hier je favoriete gebruikte vergadertafel voor de scherpste prijs-kwaliteit. Onze laagste prijsgarantie maakt het mogelijk om jouw kantoor, hotel of horecagelegenheid stijlvol en goedkoop/budgetvriendelijk in te richten. Als grootste opkoper van nieuw en gebruikt horeca en kantoormeubilair bieden wij een uiteenlopend assortiment kantoor en horeca meubilair. Laat je inspireren en geef jouw kantine of vergaderruimte de gewenste uitstraling met een gebruikte vergadertafel.

Nieuwe vergadertafels goedkoop bij Super Seat

Is je huidige kantine of vergaderzaal toe aan vernieuwing? Naast onze serie outlet vergadertafels vind je bij ons verschillende  nieuwe vergadertafels. Afhankelijk van je persoonlijke stijl kies je bijvoorbeeld voor een robuuste industriële vergadertafel van eikenhout of een ronde design kantoortafel. Onze industriële vergadertafels zijn vervaardigd uit onbehandeld hout voor een stoere uitstraling. Door het kleurverschil van de eiken balken creëert deze vergadertafel de gewenste industriële stijl. De eiken stamtafel is eveneens geschikt als horecatafel.

Bij een strakke, moderne kantoorinrichting is een design kantoortafel een goede optie. Super Seat biedt vergadertafels die in meerdere ruimtes toepasbaar zijn. Deze nieuwe design tafel komt goed tot zijn recht in je kantine, vergaderruimte en als bureau in de kantoortuin. Het licht eikenhout en het zwart metalen onderstel maken deze kantoortafels perfect passend in bijna elk interieur. Kies voor een ronde of rechthoekige vergadertafel en bepaal vervolgens de gewenste afmeting. Heb je nog vergaderstoelen nodig voor aan de vergadertafel? Bekijk dan ook onze serie nieuwe, bijpassende vergaderstoelen.  

Snelle levering van Super Seat vergadermeubilair

Wanneer je kiest voor een nieuwe of gebruikte vergadertafel voor de scherpste prijs ben je bij Super Seat aan het goede adres. Een gunstige bijkomstigheid is dat je bij ons profiteert van een snelle levering. Doordat wij grootschalig opkopen kunnen wij direct uit voorraad leveren zodat je jouw bestelling al (binnen enkele werkdagen) in huis hebt. Mocht je vragen of specifieke wensen voor jouw kantoorinrichting hebben, dan verzoeken we je ons contactformulier in te vullen. We adviseren je graag bij het kiezen van passend vergadermeubilair.