Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe stapelstoelen

Resultaat 1–25 van de 38 resultaten wordt getoond

Stapelstoelen: vertrouw op de stackchairs van Super Seat

De stackchair, ook wel bekend onder de naam stapelstoel, is een stoeltype waarbij praktisch gebruiksgemak en comfort gecombineerd worden. Het zal je gezien de naam niet verrassen, maar kenmerkend voor stackchairs is dat je ze heel makkelijk kunt stapelen. Hierdoor kun je ze eenvoudig in grote partijen vervoeren. Met behulp van bijvoorbeeld een stackchair trolley of transportkar, gaat dit helemaal eenvoudig. Een stackchair volgt verder een design waarin een stalen frame gecombineerd wordt met een stoffen zitting en rugleuning. Sommige stackchairs hebben armleuningen, andere niet. Welke stapelstoel je ook zoekt voor in jouw horecazaak, bij Super Seat vind je hem altijd tegen de mooiste prijs!

Comfort van de stackchairs 

Afhankelijk van het type stackchair vind je onder de stoffen bekleding vaak een laag schuimstof, ook wel high density foam genoemd. De dikte en dichtheid hiervan kunnen variëren per type stackchair. In ieder geval draagt dit laagje schuimstof bij aan het zitplezier dat ervaren wordt op een stapelstoel. In vergelijking met bijvoorbeeld een kunststof of houten stapelstoel, heeft de stackchair qua comfort een streepje voor. Is een ietwat langere zit gewenst, bijvoorbeeld tijdens een voorstelling, lezing, cursus of introductiedag, dan is een stackchair geen overbodige luxe. De stackchair wordt vanwege de combinatie aan comfort en praktisch gemak ook veel gebruikt in horecagelegenheden.

Waarom de stackchairs van Super Seat zo voordelig zijn

Bij Super Seat kopen wij op grote schaal diverse type horeca stoelen zoals stackchairs, bistrostoelen en eetkamerstoelen op. Dit doen we in heel de Benelux en zowel met gloednieuwe als gebruikte stackchairs. Volgens hetzelfde principe kopen wij ook tafels, banken, fauteuils, barkrukken en andere horeca meubels in. Deze meubels en aanverwante horeca items verkopen we vervolgens door. Op deze manier kunnen wij een heel divers assortiment aan horecameubilair voor scherpe prijzen aanbieden.

Stackchairs kopen? Stapelen maar!

Een stapelstoel leent zich natuurlijk heel goed voor aanschaf in grote getalen. Ons aanbod in tweedehands stackchairs is afhankelijk van wat wij per moment kunnen opkopen. Daardoor is onze actuele collectie in stackchairs (maar ook ander horecameubilair) aan verandering onderhevig. Kortom: houd ons assortiment goed in de gaten en wees er snel bij! Bekijk onze website voor het meest recente aanbod nieuwe en tweedehands stackchairs. Soms is er een bulkprijs van toepassing wanneer je een specifiek minimum aantal items aankoopt. Als dit het geval is, vind je het vanzelf op de website.Overigens houdt dit niet in dat we de hoofdprijs vragen voor een los artikel. We houden onze prijzen voordelig en bieden je daarbij de laagste prijsgarantie. Heb je een specifieke tweedehands stackchair voor ogen en kun je deze niet terug vinden in ons aanbod? Neem dan gerust even contact met ons op.