Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe leren horeca stoelen

Resultaat 1–20 van de 20 resultaten wordt getoond

Je ziet ze vaak in restaurants, maar ze misstaan uiteraard helemaal nergens: leren horeca stoelen. Deze leren stoelen geven vaak net even iets meer uitstraling en nodigen net dat beetje meer uit om in te gaan zitten en om te blijven zitten. De horeca stoelen van leer combineer je bovendien met leren horecakrukken bijvoorbeeld, om zo toch toch dezelfde uitstraling te blijven houden in je zaak.

Horecastoel wordt mooier door intensief gebruik

Lederen stoelen voor de horeca bieden een paar mooie voordelen. Zo biedt een heerlijke leren stoel altijd dat beetje extra comfort! Wanneer je op een lekkere stoel zit, smaakt het diner je toch net even iets beter en blijf je bovendien toch even iets langer zitten. Daarnaast is het met leren horeca stoelen zo dat wanneer je ze vaker gebruikt, ze vaak nog mooier worden dan eerst! Je kunt dus stellen dat een horeca stoel van leer ook heel erg duurzaam is. 

De klasse en de chique uitstraling van de leren horecastoel

In restaurants en in hotels kom je ze heel vaak tegen: die karakteristieke horeca stoelen van leer. Meestal in de bekende chique cognackleur, al zijn de horeca stoelen van leer ook in veel meer kleuren verkrijgbaar. Er is altijd wel een kleur leren horeca stoel die bij de huisstijl van je zaak past. Overigens hoeft een leren stoel niet alleen klasse of een chique uitstraling te geven. Je hebt ook hele vlotte modellen die je gewoon rond de stamtafel zet en waarmee je een meer warme, huiselijke sfeer creëert. 

Extra comfort in een leren horecastoel

Voordeel van de leren horecastoel is dus onder meer de levensduur, die door gebruikerssporen gaan ‘leven’ en er daardoor nog echter, mooier en stijlvoller uit gaan zien. Niets mooier immers dan een mooie, geleefde leren stoel. Een leren horeca stoel biedt bovenal comfort en dat kan goed zijn voor de omzet. Wanneer klanten comfortabel zitten, blijven ze vaak ook langer hangen. Ze nemen er nog gezellig eentje in die lekkere leren stoel!

Grootste opkoper van gebruikt horecameubilair van de Benelux

Uiteraard hebben we in ons aanbod aan horecameubilair ook leren horecastoelen die in geen enkele zaak zouden misstaan. Je vindt ze samen met al het andere horecameubilair in onze webshop, waar je stuit op een gigantisch aanbod van zowel nieuw als gebruikt horecameubilair. Over gebruikt horecameubilair gesproken; we zijn ondertussen uitgegroeid tot de grootste opkoper van gebruikt horecameubilair van de Benelux, iets waar we trots op zijn.

Check regelmatig de webshop

Omdat we bijzonder actief zijn, is het verstandig zeer regelmatig ons aanbod op de webshop te  checken. Want wat er vandaag niet is, kan er morgen zomaar wel zijn. En wat er nu wel is, kan morgen zomaar verkocht zijn. Je blijft ook goed op de hoogte van ons aanbod als je je aanmeldt voor de gratis nieuwsbrief. Wie op zoek is naar leren horecastoelen en ander horecameubilair tegen zeer scherpe prijzen, is hier aan het goede adres. Als je het hier niet vindt, vind je het echt nergens!