Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuw horeca meubilair

Resultaat 1–23 van de 296 resultaten wordt getoond

Goed horeca meubilair is onmisbaar in elk hotel, restaurant of café. Horeca meubels bepalen voor een groot deel de uitstraling van je zaak. Horeca meubels zijn belangrijk in de eerste indruk die je als zaak geeft aan je klanten. Bevalt de klant het horeca meubilair niet? Dan is de kans groot dat ze een deurtje verder gaan kijken. Bij Super Seat vind je nieuw horeca meubilair waarmee je de horeca inrichting van je etablissement helemaal naar eigen wens invult. Wij maken de inrichting van je horecazaak gemakkelijker door een enorm aanbod nieuwe horeca meubels aan te bieden en dat in alle mogelijke stijlen. Het inrichten van een horecazaak was met het horeca meubilair van Super Seat nog nooit zo eenvoudig en goedkoop.

Bij de inrichting van je horecazaak met horeca meubilair is uitstraling belangrijk

Het is altijd weer een uitdaging om een horecazaak een bepaalde uitstraling en karakter te geven. Die sfeer wordt voor het grootste deel bepaald door de sfeervolle inrichting en het gebruikte horeca meubilair. Meubels die bij elkaar passen, eenheid uitstralen en voor een warme sfeer zorgen zijn onmisbaar in elke horecazaak. Let bij de inrichting van de horecazaak overigens niet alleen op het uiterlijk van de meubels. Check ook de stevigheid en wees ervan overtuigd dat de meubels genoeg zitcomfort bieden. Want dat is wat de klant van tegenwoordig vooral belangrijk vindt.

Richt je horecazaak stijlvol in met nieuwe horeca meubels

Comfort, beleving en uitstraling, dat het hand-in-hand kan gaan, bewijst het aanbod in onze webshop dat bestaat uit horeca statafels, horeca stoelen, vintage horeca meubilair, loungesets, barkrukken en eigenlijk alle andere soorten horeca meubilair en verschillende stijlen die je kent uit horecazaken. Je richt je horecazaak in zoals jij dat voor ogen hebt en bovendien kies je voor inrichting horeca die de mensen aanspreekt. Die ze als het ware naar jouw zaak lokt. Vervolgens zorgen de comfortabele meubels ervoor dat klanten de volgende keer weer graag terugkomen. De mate van comfort is daarin vaak bepalend.

Vergeet je terras niet!

Bij de inrichting van een horecazaak hoort ook het terras, soms het meest lucratieve gedeelte van een horecazaak. De sfeer die je binnen uit wilt stralen, probeer je ook buiten door te trekken. Ook hier geldt het principe dat comfort en uitstraling hand-in-hand moeten gaan. De klant wilt buiten net zo comfortabel zitten als binnen. Gelukkig is het horeca meubilair voor buiten sterk verbeterd en bieden ze tegenwoordig meer dan voldoende comfort. Je richt de horecazaak buiten in met permanente meubels of met opklapbare varianten, die tegenwoordig net zo solide zijn.

Op zoek naar inspiratie voor nieuw meubilair voor de horeca?

Op zoek naar inspiratie voor het inrichten van je horecazaak? Bij Super Seat vind je een ruim assortiment aan horeca meubilair in verschillende stijlen en voor diverse soorten horecagelegenheden. Om je op weg te helpen, hebben we een aantal voorbeelden van succesvolle horeca inrichtingen verzameld. Of je nu een gezellig café, trendy restaurant of chique hotel wilt inrichten, onze collectie biedt genoeg inspiratie en ideeën om jouw horecazaak tot een succes te maken!

Super Seat is al jaren een betrouwbare leverancier voor horeca meubilair

Super Seat is een leverancier van horeca meubilair en biedt een breed assortiment aan horeca stoelen, horeca tafels en barkrukken voor de horecabranche. Het meubilair is niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook functioneel en ergonomisch ontworpen om aan de behoeften en wensen van de klant te voldoen. Super Seat biedt horeca meubilair aan dat zowel aantrekkelijk als praktisch is voor elke horecagelegenheid. Of het nu gaat om een chique restaurant, een gezellig bruin café of een hippe (sport)bar, Super Seat heeft een ruim assortiment met de perfecte meubels om de sfeer te versterken en de gasten comfortabel te laten zitten. Daarom zijn wij altijd een goede keuze voor jouw horecameubilair!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wij hebben een breed assortiment nieuw horeca meubilair, dat voortdurend wisselt. Wat nu nog volop aanwezig is, kan morgen uitverkocht zijn en de meubels die je nu misloopt, kunnen er volgende week wel weer zijn. Hetzelfde geldt voor onze tweedehands horeca meubilair. Daarom raden we aan om regelmatig de webshop te checken om zo op de hoogte te blijven van de collectie en natuurlijk om snel zaken te kunnen doen. Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van ons aanbod. Kom langs in onze showroom of vraag een offerte aan voor jouw horecameubilair via onze website!