Laagste prijsgarantie
35.000+ op voorraad
Binnen 72 uur
Cash & Carry
Recycle

Nieuw horeca meubilair

Resultaat 1–23 van de 199 resultaten wordt getoond

Nieuw horeca meubilair

Goed horeca meubilair is onmisbaar in elk hotel, restaurant of café. Horeca meubels bepalen voor een groot deel de uitstraling van je zaak. Horeca meubels zijn belangrijk in de eerste indruk die je als zaak geeft aan je klanten. Bevalt deze niet? Dan is de kans groot dat ze een deurtje verder gaan kijken. Bij Super Seat vind je nieuw meubilair waarmee je de horeca inrichting van je etablissement helemaal naar eigen wens invult. Wij maken inrichting horecazaak gemakkelijker door een enorm aanbod aan gebruikte en nieuwe en altijd goede horeca meubels aan te bieden, en dat in alle mogelijke stijlen. Het inrichten van een horecazaak was nog nooit zo eenvoudig en goedkoop.

Bij de inrichting van je horecazaak is uitstraling belangrijk

Het is altijd weer een uitdaging om een horecazaak een bepaalde uitstraling te geven. Die sfeer wordt voor het grootste deel bepaald door de inrichting en het gebruikte meubilair. Meubels die bij elkaar passen, eenheid uitstralen en voor een warme sfeer zorgen zijn onmisbaar in elke horecazaak. Let bij de inrichting van de horecazaak overigens niet alleen op het uiterlijk van de meubels. Check ook de stevigheid en wees ervan overtuigd dat de meubels comfort bieden. Want dat is wat de klant van tegenwoordig vooral belangrijk vindt.

Richt je horecazaak stijlvol in met solide meubels

Comfort en uitstraling, dat het hand-in-hand kan gaan, bewijst het aanbod in onze webshop dat bestaat uit tafels, stoelen, vintage, loungesets, barkrukken en eigenlijk alle meubels die je kent uit horecazaken. Je richt je horecazaak in zoals jij dat voor ogen hebt en bovendien kies je voor inrichting horeca die de mensen aanspreekt. Die ze als het ware naar jouw zaak lokt. Vervolgens zorgen de comfortabele meubels ervoor dat klanten de volgende keer weer graag terugkomen. De mate van comfort is daarin vaak bepalend.

Vergeet je terras niet!

Bij de inrichting van een horecazaak hoort ook het terras, soms het meest lucratieve gedeelte van een horecazaak. De sfeer die je binnen uit wilt stralen, probeer je ook buiten door te trekken. Ook hier geldt het principe dat comfort en uitstraling hand-in-hand moeten gaan. De klant wilt buiten net zo comfortabel zitten als binnen. Gelukkig is het meubilair voor buiten sterk verbeterd en bieden ze tegenwoordig meer dan voldoende comfort. Je richt de horecazaak buiten in met permanente meubels of met opklapbare varianten, die tegenwoordig net zo solide zijn. 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ons assortiment nieuw horeca meubilair wisselt voortdurend. Wat nu nog volop aanwezig is, kan morgen uitverkocht zijn en de meubels die je nu misloopt, kunnen er volgende week wel weer zijn. Hetzelfde geldt voor onze tweedehands horeca meubilair. Daarom raden we aan om regelmatig de webshop te checken om zo op de hoogte te blijven van de collectie en natuurlijk om snel zaken te kunnen doen. Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van ons aanbod.