Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe vintage & industriële stoelen

Resultaat 1–25 van de 63 resultaten wordt getoond

Vintage horeca stoelen kopen bij Super Seat 

Vintage horeca stoelen zijn echte blikvangers in het interieur van elke horecazaak. Ze geven een hele vertrouwde, karakteristieke en soms ook industriële sfeer. Niet gek dus dat de vintage horeca stoelen zo in trek zijn. Ze zijn dusdanig sfeerbepalend dat het voor je gasten een reden kan zijn om terug te keren in je restaurant of café. Laat je inspireren door het ruime aanbod vintage horeca stoelen van Super Seat en zie welke stoelen jij graag in je horecazaak wilt hebben. Om een dergelijk origineel stuk terug te vinden bent u bij Super Seat aan het goede adres. Als grootste opkoper van horeca meubels in de Benelux weten wij niet alleen het een en ander over stijl, maar hebben we bovendien een gigantisch aanbod voor je in petto. Je zult de geschikte vintage horeca stoelen bij ons dus altijd vinden. 

Wat is jouw stijl vintage stoel? 

Niemand heeft exact dezelfde smaak. Voor de aankleding van je interieur is het dan ook vooral belangrijk om je eigen stijl te vinden en te volgen. In ons ruime assortiment kun je van elk mogelijk type vintage stoel een voorbeeld vinden. Er zijn tweedehands stoelen met een industriële look, met een moderne vibe of modellen die zo uit de antiekwinkel lijken te zijn weggelopen. Je vindt deze stoelen bij Super Seat. Het enige dat al deze vintage stoelen met elkaar gemeen hebben, is dat ze kwaliteit bieden voor een lage prijs. Waar het bij veel winkels en aanbieders een heuse uitdaging kan zijn om de juiste balans te vinden tussen prijs en kwaliteit, is dat bij ons anders.

Vintage stoelen in verschillende ontwerpen en materialen 

Omdat wij de grootste opkoper van gebruikt horeca meubilair zijn in de Benelux, hebben we een ruime voorraad vintage stoelen die zo goed als direct leverbaar zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat vervelende en ellenlange wachten op je aankopen. De vraag die je beter kan stellen: welk materiaal wenst je voor je vintage stoelen? Zo zijn materialen als rotan en gevlochten metaal aan een opmars bezig, maar is ook leer nog altijd zeer populair. 

Vintage stoelen bestellen

Heb je al rondgekeken in ons online assortiment? Weet dan dat ons aanbod heel snel anders kan zijn. We kopen onze vintage stoelen op bij verschillende partijen, waardoor het aanbod heel wisselend is. Houd de webshop dus altijd scherp in de gaten of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste aanbod.