Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuw café en restaurant meubilair

Klik op TAFELBLADEN of TAFELONDERSTELLEN en mix & match je eigen stijl.

Resultaat 1–25 van de 106 resultaten wordt getoond

Meer nog dan in welke andere horecazaak dan ook zijn restaurant en café meubels belangrijk voor het al dan niet vieren van successen. Hoe geweldig je kok ook kookt en hoe mooi je de zaak ook hebt ingericht met de mooiste meubels, als comfort ontbreekt kun je het wel schudden. Uiteindelijk zit de consument liever op een comfortabele barkruk dan op een mooie stoel die wiebelt en eet de klant ook veel liever aan een degelijke tafel die niet wiebelt dan aan een mooie tafel die niet prettig zit.

Fraai en degelijk; de perfecte restaurant en café meubels

Restaurant en café meubels zijn idealiter meubels die er heel fraai uitzien en degelijkheid bieden. Steeds meer hechten klanten aan comfort en willen ze in de watten gelegd worden. Ze willen eten in een stoel die gewoon goed is en waarop ze geen rugpijn en andere klachten oplopen. Ook de barkruk moet in orde zijn; de moet stevig op de poten staan en niet wiebelen. Sterker nog, de kruk moet zelf tegen een stootje kunnen. Gelukkig zijn er voldoende specifieke restaurant meubels die degelijkheid combineren met een aantrekkelijk uiterlijk. Richt je aandacht vooral op deze meubels!

Mooie collectie restaurant en café meubels

Als grootste opkoper van gebruikt horecameubilair van de Benelux hebben we een prachtige collectie restaurant en café meubilair in onze webshop. Al die mooie én comfortabele meubels verkopen we voor spotprijzen. We bieden de laagste prijsgarantie en dus betaal je nergens meer. Behalve meubilair specifiek voor een restaurant vind je on onze uitgebreide webshop meubilair voor alle andere horecazaken. Van stoelen en tafels tot barkrukken. Van vintage tot trendy en van de oude, trouwe houten barkruk tot de barstoel.

Richt je restaurant of café doordacht in

Uiteraard probeer je de meubels in je restaurant of café bij elkaar aan te laten sluiten. Eenheid is belangrijk, zeker voor een restaurant waar elk schoonheidsfoutje zomaar geprojecteerd wordt op de keuken. Want als het wat betreft de meubels al een rommeltje is, hoe zit het dan met de keuken? Belangrijk dus om een plan te maken en je restaurant of café doordacht in te richten en schoonheid en stevigheid samen te laten smelten in de meubelstukken. Kijk regelmatig in ons assortiment, want het aanbod wisselt vaak. Wat je nu kunt kopen kan over een uurtje al daadwerkelijk verkocht zijn. Zeker als je gericht zoekt, is het aan te raden zeer regelmatig even een kijkje te nemen. Abonneer je ook op de nieuwsbrief want ook zo blijf je op de hoogte van het aanbod en ander nieuws rondom Super Seat!