Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe tafelbladen

Klik op TAFELBLADEN of TAFELONDERSTELLEN en mix & match je eigen stijl.

Resultaat 1–25 van de 73 resultaten wordt getoond

Creëer snel een nieuwe look met een nieuw horeca tafelblad

Je interieur is toe aan een nieuwe look, maar je budget is niet heel ruim. Een tip is dan om niet je hele inboedel direct naar de kringloop te brengen, maar deze slechts gedeeltelijk aan te passen. Bijvoorbeeld door niet je hele tafel, maar alleen je huidige tafelblad te vervangen. Bij Super Seat vind je gloednieuwe tafelbladen tegen een hele zachte prijs. De verandering springt gelijk in het oog en kan echt direct sfeerbepalend zijn.

Een voorbeeld om je een idee te geven: je hebt een klassieke tafel, bestaande uit een stalen frame met een glazen tafelblad. Beeld je deze tafel nu eens in met een zwart tafelblad of een robuust houten tafelblad. Het verschil is niet te missen en je creëert meteen een andere look voor je interieur. Je kunt ervoor kiezen deze nieuwe look uit te bouwen met bijvoorbeeld bijpassende accessoires. Zo breng je dus zelf op heel voordelige wijze een nieuwe look teweeg, waarbij je ook nog eens duurzaam omgaat met de meubelstukken.

Tafelbladen in de horeca koop je op grote schaal in

Het vervangen van je huidige tafelblad voor een ander type tweedehands tafelblad kun je toepassen in je eigen eetkamer, maar ook op grote schaal. Run je bijvoorbeeld een horeca onderneming dan kun je dit voor al je tafels doorvoeren. Een ander tweedehands tafelblad kan echt een wereld van verschil maken in de uitstraling van je onderneming. En je kunt het zo subtiel of radicaal aanpakken als je zelf wilt. De mix en match stijl waarin je bijvoorbeeld verschillende kleuren of zelfs types stoelen rondom een tafel plaatst kun je ook doorvoeren in je tafelbladen. Kies bij het uitzoeken van de gebruikte tafelbladen dan voor verschillende kleurtjes, vormen of zelfs materialen. Wordt het een combi van witte- en zwarte tafelbladen of juist hele andere kleuren?

Horeca tafelbladen voor binnen en voor buiten

Onze tafelbladen zijn niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor de buitentafels. Zo fleur je dus ook je terras op door een nieuw tafelblad te gebruiken. Deze terras tafelbladen moeten iets beter tegen een stootje kunnen, gezien het weer in Nederland. Gelukkig zijn de horeca tafelbladen van Super Seat altijd van de beste kwaliteit. Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld marmeren tafelbladen voor in de horeca, ben je altijd verzekerd van goede kwaliteit tafelbladen. Voor tafelbladen in de buitenlucht van je horecazaak is dit dus wellicht de beste keus. 

Houd ons assortiment horeca tafelbladen goed in de gaten

Omdat we constant op zoek zijn naar nieuwe aankopen, en ook steeds weer horeca meubels verkopen is ons assortiment geen week gelijk. Dit betreft ook de tafelbladen. Mocht je dus geïnteresseerd zijn in een tweedehands tafelblad of meerdere gebruikte tafelbladen, dan kunnen we per moment met je meekijken naar wat we voor je in de verkoop hebben. Via onze website kun je ook al gelijk ons recente aanbod bekijken. Hebben we op een bepaald moment niet het tafelblad of de overige meubelstukken waarnaar je op zoek bent? Niet getreurd. Laat het ons vooral weten. We helpen je graag. Zo kunnen we bijvoorbeeld met je meedenken en wellicht iets voor je betekenen op dit gebied. Ook als je speciale wensen hebt met betrekking tot de vormgeving van het vervangend tafelblad, kun je dit aan ons laten weten. Op die manier kunnen we mee zoeken naar zo’n tweedehands tafelblad. Tot slot kunnen we je ook via onze Super Seat nieuwsbrief op de hoogte houden van onze laatste inkopen.