Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe bistrostoelen

Resultaat 1–25 van de 62 resultaten wordt getoond

Nieuwe bistrostoelen kopen bij Super-Seat

Ben je op zoek naar mooie nieuwe bistrostoelen? Bij Super-Seat vind je altijd de mooiste bistrostoel tegen een heel aantrekkelijke prijs! Als horecaondernemer koop je bij ons altijd een kwalitatieve partij bistrostoelen in. Als grootste opkoper van horeca stoelen in de Benelux kunnen wij altijd een goede prijs maken voor onze bistrostoelen. Neem rustig een kijkje in ons ruime assortiment en laat je verrassen door ons mooie en veelzijdig aanbod bistrostoelen! 

Wat zijn bistrostoelen precies? 

Een belangrijk kenmerk van een bistro stoel is dat het geen armleuningen heeft. Dit geeft deze stoel een klassieke uitstraling, maar is daarnaast ook heel praktisch voor gebruik in je horecazaak. Zo zijn bistrostoelen vaak inklapbaar of in ieder geval makkelijk te stapelen. Dit is handig voor het geval je regelmatig de vloer leeg moet maken, bijvoorbeeld voor een feestje of een receptie. Bistrostoelen worden in de regel gemaakt van hout, maar er komen ook steeds vaker bistrostoelen die gemaakt zijn van metaal of thonet. Als grootste opkoper van horecameubilair vind je al deze soorten bistrostoelen in ons assortiment! 

Bistrostoelen voor in jouw horecazaak

Bistrostoelen hebben vaak een vintage uitstraling, wat dit meubilair heel populair en tijdloos maakt. Een echte houten bistro stoel misstaat in geen enkel café of restaurant. Voor nog meer uitstraling kun je kiezen voor een Lisa horeca stoel. Dit zijn in feite fraaie bistrostoelen, die zijn voorzien van een extra lederen of stoffen laag voor extra zitcomfort en uitstraling. Zie jij deze mooie bistrostoelen al in jouw zaak staan? 

Bistrostoelen voor buiten

Een bistrostoel is niet per definitie alleen geschikt voor binnengebruik. Sterker nog: een mooie bistrostoel kan ook heel goed buiten staan! Op je terras misstaat een mooie set stoelen dus absoluut niet. Omdat je de stoelen zoals gezegd makkelijk inklapt of in elkaar schuift, heb je relatief weinig ruimte nodig om het terras indien nodig leeg te maken. 

Waarom bistro stoelen kopen bij Super-Seat? 

Bistro stoelen kopen bij Super-Seat is vaak een uitstekend alternatief voor dure, gloednieuwe exemplaren aanschaffen. Wij kopen alle soorten bistrostoelen op bij ons ruime netwerk van horecaondernemingen. Vervolgens knappen we de bistrostoelen op als dat nodig is. Daarna kun je de zo goed als nieuwe bistrostoelen weer bij ons kopen, tegen een heel aantrekkelijke prijs. De bistro stoelen die op dit moment op onze website staan, kunnen morgen verkocht zijn. Omdat we inkopen van veel verschillende partijen, kunnen we niet beloven dat een exact dezelfde partij bistrostoelen morgen weer online komt! Kijk dus zeker goed rond op onze website, maar twijfel ook weer niet té lang!