Icoon euroLaagste prijsgarantie
Icoon checkAlles op voorraad
Icoon truckBinnen 5 werkdagen
Icoon boxCash & Carry
Icoon recycleRecycle

Nieuwe retro stoelen

Resultaat 1–25 van de 47 resultaten wordt getoond

Retro horeca stoelen kopen bij Super Seat 

Ben je op zoek naar retro horeca meubilair en dan in het bijzonder naar retro horeca stoelen? Bij Super Seat vind je deze voor de mooiste prijs. Wij zijn de grootste inkoper van de Benelux als het gaat om meubilair voor horecazaken. Zo verkopen wij ook schitterende horeca stoelen in retrostijl, die een haast magische sfeer teweeg brengen in elk café, restaurant of hotel. Bekijk het assortiment retro horeca meubilair van Super Seat en bepaal welke retro stoelen perfect in jouw zaak passen! 

Wat zijn retro horeca stoelen precies?

De retro horeca stoelen hebben vooral een klassieke uitstraling. Zo zijn ze gebaseerd op de stijl die bijvoorbeeld in de jaren ‘50, ‘60, ‘70 of ‘80 gangbaar was. Dit betekent niet per se dat de stoelen ook daadwerkelijk uit die tijd stammen. Je kunt er gelukkig dus blind vanuit gaan dat onze retro horeca stoelen van topkwaliteit zijn. Dit geldt zowel voor de nieuwe als de tweedehands retro stoelen. Wij kopen ook gebruikte retro stoelen op, die we waar nodig opknappen. Die zijn dus ook zo goed als nieuw! Belangrijk kenmerk van retro stoelen is dat ze van hout gemaakt zijn. Sommige stoelen zijn daarnaast fluweel bekleed, wat weer tot extra zitcomfort leidt! 

Welke retro horeca stoelen vind je bij Super Seat?

Omdat we bij Super Seat heel veel horeca meubilair opkopen, kan ons aanbod steeds verschillend zijn. De retro horeca stoelen die deze week nog te koop zijn, zijn volgende week wellicht weer uitverkocht – bij wijze van spreken. In de praktijk blijkt dat je gewenste horeca retro meubilair altijd nog wel beschikbaar is. We willen je alleen waarschuwen dat je niet té lang moet twijfelen. Voor je het weet zijn die perfecte stoelen weg! Gelukkig geven we in ons assortiment altijd nauwkeurig aan hoeveel horeca retro stoelen er nog beschikbaar zijn. 

Koop je horeca retro meubilair bij Super Seat

Nieuw meubilair nodig in je horecazaak? Wees geen dief van je eigen portemonnee en koop je retro stoelen bij Super Seat. Doordat we groot inkopen, kunnen we een mooi prijsvoordeel bieden! Een win-win-situatie dus. Wil je op de hoogte blijven van de retro horeca stoelen die pas zijn binnengekomen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Onze collectie wordt zeer regelmatig aangevuld met zowel nieuwe als tweedehands horeca stoelen