Icoon euroLaagste prijsgarantie
Icoon checkAlles op voorraad
Icoon truckBinnen 5 werkdagen
Icoon boxCash & Carry
Icoon recycleRecycle

Tweedehands eettafels

Klik op TAFELBLADEN of TAFELONDERSTELLEN en mix & match je eigen stijl.

Resultaat 1–25 van de 27 resultaten wordt getoond

Koop een tweedehands eettafel bij Super Seat

Wil je het eens anders aanpakken dan de horecagelegenheden die je kent? Kies dan voor tweedehands horeca meubilair. Kijk bijvoorbeeld eens naar een tweedehands eettafel! Gebruikte eettafels brengen een gezellige en uitgesproken ambiance in je horecazaak. Het is precies die sfeer die ervoor zorgt dat klanten graag bij je komen eten en drinken. Een tweedehands eettafel is onmisbaar als je een vintage uitstraling wilt creëren. Kijk gerust rond in het assortiment van Super Seat en vind tweedehands eettafels die helemaal voldoen aan jouw wensen!

Een tweedehands eettafel kiezen

Er zijn veel keuzes die gemaakt moeten worden als je je horecazaak wilt inrichten. Wanneer je een tweedehands eettafel gaat kopen bij Super Seat, heb je ruime keuze aan modellen. De vraag die je jezelf moet stellen is: welk model tweedehands eettafel is het meest praktisch voor mij? Zware en robuuste modellen stralen extra kwaliteit uit, maar moeten natuurlijk wel in je horecazaak passen. Voor op het terras zijn inklapbare eettafels weer erg handig, omdat je ze in het winterseizoen weer makkelijk inklapt.

De kwaliteit van onze tweedehands eettafels

De termen ‘tweedehands’ en ‘gebruikte eettafels’ worden vaak geïnterpreteerd alsof de kwaliteit van deze tafels te wensen overhoudt. Terwijl eigenlijk niets minder waar is. De gebruikte eettafels zijn altijd eigenlijk pas een paar jaar oud en kunnen dus nog heel lang mee. Daarnaast controleren we bij Super Seat altijd goed of de eettafels die we inkopen eventueel nog een kleine opfrisbeurt nodig heeft. Wij zorgen dat de tweedehands eettafels dus zo goed als nieuw zijn! Je betaalt alleen een hele fijne prijs voor de tweedehands horeca eettafels en draagt ook je steentje bij aan een duurzamere wereld. Een win-win-win-situatie! 

Waarom moet je voor een tweedehands eettafel bij Super Seat zijn?

Eigenlijk overtuigt ons aanbod je vanzelf, maar toch zullen we je kort vertellen waarom je voor jouw tweedehands eettafel bij Super Seat moet zijn. In een oogopslag zie je hoeveel producten er nog leverbaar zijn. Doordat wij direct uit onze ruime voorraad leveren, hoef je nooit lang op jouw bestelling te wachten. Je tweedehands eettafel koop je voor de beste prijs. We zijn de grootste inkoper van horeca eettafels en ander horecameubilair van de Benelux, waardoor ons aanbod altijd ruim is. Ruim inkopen betekent ook veel prijsvoordelen, die we weer direct aan onze klanten kunnen doorberekenen. Dat is ook de reden waarom je onze gebruikte horeca tafels tegen zo’n mooie prijs kunt kopen bij Super Seat!