Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Tweedehands terrasmeubilair

Resultaat 1–25 van de 48 resultaten wordt getoond

Geef je terras een make-over met ons stijlvolle gebruikte horeca terrasmeubilair

Als het zonnetje schijnt, trekken we allemaal massaal naar het terras. Dat is ook niet gek, want de zon laat zich nu eenmaal niet zo vaak zien in ons koude kikkerlandje. Als er eindelijk eens een strakblauwe lucht te zien is, moeten we daar dus zoveel mogelijk van genieten! Als ondernemer kun je hierop inspelen door je terras te voorzien van stijlvol terrasmeubilair. Niet alleen trekt een mooi terrasmeubilair nieuwe klanten aan, ook zorgt dit ervoor dat uw klanten langer blijven plakken – zeker als de stoelen ook nog eens lekker zitten! Terrasmeubilair is echter niet altijd even goedkoop. Ben je op zoek naar een mooi (design) terrasmeubilair, maar heb je een beperkt budget? Dat is bij Super Seat geen enkel probleem! Bij ons vind je kwalitatief uitstekend gebruikt terrasmeubilair voor in jouw horecazaak, tegen hele fijne prijzen! 

Zet je klanten letterlijk en figuurlijk in het zonnetje met ons terrasmeubilair

Of je nu op zoek bent naar elegante bistro stoeltjes of juist naar stoere, robuuste tafels – in het assortiment van Super Seat vind je het allemaal. Ons assortiment bestaat uit verschillende interieurstijlen, kleuren en materialen. Zo kun je jouw terrasmeubilair volledig afstemmen op je persoonlijke stijl. In ons assortiment kom je tweedehands terrasmeubilair tegen, voor de mooiste prijzen. Deze gebruikte terrasmeubels kopen wij voor een mooi prijsje over van horecaondernemers door de hele Benelux, zodat we ze ook weer voor een scherpe prijs aan jou kunnen aanbieden. Het feit dat deze meubels niet langer gloednieuw zijn, betekent absoluut niet dat je dat er ook aan af kunt zien. Sterker nog: wanneer de tweedehands terrasmeubels gebruikssporen vertonen, worden deze door ons persoonlijk opgeknapt. Zo zijn deze meubels weer zo goed als nieuw en klaar voor een tweede leven in jouw horecazaak! 

Ook voor ander horecameubilair kun je bij ons terecht

Naast terrasmeubilair komt u ook andere soorten horeca meubilair tegen in onze collectie. Van vintage stoelen tot stoere horeca tafels – in ons assortiment vind je het allemaal! Je kunt onze collectie op je gemak op onze website bekijken. Maar twijfel niet te lang, want het kan zomaar zijn dat het terrasmeubilair dat nu in de webshop staat, morgen weer weg is. Houd in ieder geval dus onze site goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste gebruikte terras meubels! Je kunt je hiervoor ook inschrijven voor onze gratis nieuwsbrief!