Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Tweedehands cafe en restaurant meubilair

Klik op TAFELBLADEN of TAFELONDERSTELLEN en mix & match je eigen stijl.

Resultaat 1–25 van de 59 resultaten wordt getoond

Meubels in je café of restaurant bepalen in heel grote mate de sfeer van de zaak. Daarom is het heel belangrijk om het meubilair met zorg uit te kiezen. Niet alleen moeten ze de uitstraling hebben die past bij jouw café of restaurant, ook moeten ze je gasten het comfort bieden waar ze naar op zoek zijn. Klinkt als een flink eisenpakket, maar gelukkig is niets minder waar! Bij Super Seat vind je namelijk het mooiste en comfortabelste tweedehand café meubilair, die je voor een heel zacht prijsje inkoopt. Bekijk ons ruime assortiment gebruikt café en restaurant meubilair en sla snel je slag!

De uitstraling van je café of restaurant bepalen

Horecaondernemers zoeken vaak naar een bepaalde stijl die ze willen uitstralen en zoeken daar vervolgens de meubels bij. Het is belangrijk om hier consistent in te zijn: de stijl die je binnen hanteert, moet je bijvoorbeeld ook buiten gebruiken. Anders snappen je gasten niets van de sfeer die je uit wilt stralen. Bij Super Seat vind je gelukkig grote partijen als het gaat om gebruikt café of restaurant meubilair. Hiermee creëer je dus altijd de synergie tussen je meubilair die je zoekt. Blaas je gasten omver met een verpletterende eerste indruk van je café of restaurant!

Hoe kan gebruikt meubilair van goede kwaliteit zijn?

Er hangt soms een beetje een nare walm om de term ‘café meubilair tweedehands’. Veel mensen denken dat dit horeca meubilair bij voorbaat uit elkaar valt van ellende. Maar dit is absoluut niet het geval. Het meeste gebruikte restaurant of café meubilair verkeert namelijk nog in meer dan uitstekende staat. Daarnaast checken we bij Super Seat altijd al het meubilair dat we inkopen en voeren we waar nodig reparaties uit. Dit doen we bij de tweedehands tafels, stoelen, barkrukken, buitenmeubels en al het andere meubilair. Kortom: het tweedehands café meubilair is eigenlijk gewoon nog (zo goed als) nieuw! 

Tweedehands café/meubilair kopen bij Super Seat

Als grootste opkoper van gebruikt horecameubilair van de Benelux hebben we bij Super Seat echt een groot aanbod. Je vindt hier verschillende stijlen, meubels in alle maten en ook in alle gewenste kleuren. Bekijk wel regelmatig onze webshop, want ons assortiment wil best regelmatig veranderen. Wat er vandaag nog is, kan morgen zomaar verkocht zijn. Wil je op de hoogte blijven van onder meer ons aanbod? Abonneer je dan hier op onze gratis nieuwsbrief.