Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Tweedehands kantinetafels kopen bij Super Seat 

Werkdagen kunnen behoorlijk stressvol zijn, bijvoorbeeld wanneer er een belangrijke deadline aan zit te komen. Op dat soort dagen is de pauze hét moment om even tot jezelf te komen. Een gezellige kantine met comfortabele meubels helpt hierbij. Kan de kantine van jouw bedrijf wel een metamorfose gebruiken? Neem dan snel eens een kijkje in het assortiment van Super Seat. In onze collectie kom je tal van stijlvolle 2e hands kantinetafels tegen. 

Wat maakt een goede tweedehands kantinetafel?

Een kantinetafel moet stevig zijn, lang meegaan, en voldoende zitplekken hebben voor iedereen. Een kantinetafel moet echter ook gezellig zijn, passen bij de uitstraling van jouw onderneming. Dat is een behoorlijk wensenlijstje! Helaas is het soms lastig om een kantinetafel te vinden die aan al deze voorwaarden voldoet én ook nog eens binnen je budget valt. Dat is waarom wij zijn opgericht. Wij kopen kantinetafels op van bedrijven die ze niet meer gebruiken en knappen ze op. Zo kunnen wij dus eigenlijk zo goed als nieuwe kantinetafels tegen een hele fijne prijs aan jou verkopen!

Tweedehands kantinetafels in elke stijl

Als je een (gebruikte) kantinetafel gaat kopen, wil je natuurlijk wel dat deze kantinetafel in jouw interieur past. Dat begrijpen we heel goed! Om die reden zorgen wij er altijd voor dat er verschillende stijlen in onze collectie te vinden zijn – van retro tot urban en van klassiek tot landelijk. Ook zorgen we ervoor dat je een ruime keuze hebt op het gebied van materiaal en kleur. Zo kun je altijd een kantinetafel kopen die perfect aansluit op jouw persoonlijke stijl! Bekijk altijd ons assortiment en houd deze scherp in de gaten. Hij wisselt namelijk sterk. De 2e hands kantinetafels die nu nog in het assortiment zitten, kunnen volgende week zomaar al verkocht zijn. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, word je gratis op de hoogte gehouden van het meest actuele aanbod tweedehands kantinetafels!