Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Tweedehands horeca meubilair

Resultaat 1–23 van de 131 resultaten wordt getoond

Wat is het eerste dat opvalt als je voor het eerst in iemands huis komt? Juist, het interieur! Voor horecazaken is dit niet anders. Als ondernemer in de horeca is het dus belangrijk om je hotel, restaurant of café op een chique manier in te richten. Het belang van goede inrichting in een horecazaak valt eigenlijk niet te onderschatten. Wist je dat mooi en goed horeca meubilair absoluut niet duur hoeft te zijn? Bij Super Seat vind je namelijk prachtige tweedehands meubels voor een leuke prijs en in meer dan prima staat. Kijk dus gerust in ons online assortiment en laat je verrassen!

Horeca inrichting tweedehands: voor ieder wat wils

Tweedehands meubilair heeft vaak de reputatie dat het al helemaal afgeleefd is en van ellende uit elkaar valt. Dat is heel jammer, want niets is minder waar! Daar is het tweedehands horeca meubilair van Super Seat een uitstekend voorbeeld van. Bij ons vind je meubels die nog in uitstekende staat verkeren, maar die al wel eerder gebruikt zijn. Wat je daar nog van ziet? Eigenlijk niets. Zeker je klanten zullen het absoluut niet doorhebben. Sterker nog: de kans is groot dat ze alleen maar onder de indruk zullen zijn van de inrichting van je horecazaak. 

Hoe komen wij aan dat mooie en goedkope tweedehands horeca meubilair?

U vraagt zich wellicht af hoe wij onze horeca meubels voor zo’n zacht prijsje kunnen aanbieden. Het antwoord is eenvoudig. Super Seat neemt meubilair over van horecaondernemers die hun spullen niet langer nodig hebben. We nemen deze gebruikte horeca meubels uitgebreid onder de loep en voeren waar nodig herstelwerkzaamheden uit. Doordat we deze meubels niet nieuw in hoeven te kopen, kunnen we een lagere prijs rekenen. Naast tweedehands horecameubilair kun je bij ons echter ook terecht voor gloednieuwe horeca meubels. Deze meubels kopen we groot in, zodat we ook aan deze meubels een aantrekkelijk prijskaartje kunnen hangen. We vermelden natuurlijk bij alle meubels of het gaat om een nieuw of tweedehands product.

Houd onze webshop regelmatig in de gaten voor de ‘nieuwste’ tweedehands meubilair 

Op zoek naar goedkope maar kwalitatief uitstekend horecameubilair? Je vindt het hier. Check wel regelmatig onze webshop omdat we door onze actieve houding een steeds wisselend aanbod hebben. Wat er nu nog niet is, kan er morgen wel gewoon zijn en wat er nu wel is, kan straks zomaar verkocht zijn. Want onze solide, fraaie en goedkope horeca meubels zijn bijzonder gewild. En dat is natuurlijk logisch.