Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe kantinetafels

Klik op TAFELBLADEN of TAFELONDERSTELLEN en mix & match je eigen stijl.

Resultaat 1–9 van de 9 resultaten wordt getoond

Nieuwe kantinetafels bij Super Seat 

Bij Super Seat vind je veel nieuwe tafels waarmee je je kantine kunt vullen. Dit is uiteraard vooral heel praktisch, maar bij ons vind je nieuwe kantinetafels die ook een lust voor het oog zijn. Laat je inspireren door ons aanbod nieuwe kantinetafels en vind het soort dat perfect bij je past. De keuze is enorm en omdat we als grootste inkoper van de Benelux enorme prijsvoordelen krijgen bij onze inkoop, kunnen we onze kantinetafels ook heel voordelig aan onze klanten verkopen!

Verschillende soorten kantinetafels

Een groot aanbod kantinetafels dus. Maar wat houdt dat precies in? Nou, bij Super Seat vind je bijvoorbeeld kantinetafels die perfect passen in een wat kleinere ruimte, omdat ze met hun ronde vorm ruimte besparen. Toch liefhebber van ‘gewone’ vierkante of rechthoekige kantinetafels? Dat kan uiteraard ook gewoon. Daarnaast verschillen de kantinetafels in hoogte of laagte, maar ook qua kleur van de kantinetafels. Witte tafels zijn enorm populair, maar de zwarte exemplaren worden ook steeds geliefder. Jij moet vooral bepalen waar je voorkeur ligt, je vindt jouw favoriet hoe dan ook bij Super Seat!

Stapelbare kantinetafels voor super gemak 

In het assortiment van Super Seat vind je ook stapelbare kantinetafels. Deze zijn vooral ideaal voor als je maar af en toe gebruik wilt maken van je tafels. Je stapelt ze makkelijk in elkaar en verplaatst ze vervolgens naar een plek waar ze niet in de weg staan. Vaak een eigenschap van kantinetafels die heel erg handig, zo niet cruciaal is. Kortom: welke tafel jouw kantine ook nodig heeft, Super Seat is de absolute place to be! 

Kantinetafels kopen bij Super Seat 

Heb je de ideale kantinetafels gevonden? Gefeliciteerd! Je bent nog maar een paar klikken verwijderd van een of meerdere kantinetafels die je waarschijnlijk heel goed kunt gebruiken. Ben je nog aan het twijfelen? Helemaal geen probleem. Laat ons je alleen wel kort waarschuwen. Het kan namelijk zijn dat de kantine tafels waar vandaag nu nog zo over twijfelt, morgen plotseling zijn verkocht aan een andere opkoper. Omdat we onze kantinetafels uit alle windstreken van de Benelux halen, hebben we een groot, maar heel gevarieerd aanbod. We kunnen niet garanderen dat een bepaalde partij kantinetafels opnieuw in onze shop komt. Gelukkig zie je wel altijd het actuele aantal kantinetafels in de shop staan, zodat je weet hoeveel tijd je kunt permitteren. Wil je helemaal goed op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.