Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe Lisa stoelen

Resultaat 1–5 van de 5 resultaten wordt getoond

Lisa stoelen voor de horeca koop je bij Super Seat 

Ben je op zoek naar nieuwe stoelen voor in jouw horecazaak? Dan ben je bij Super Seat aan het meer dan juiste adres. Bij ons vind je een ruim assortiment stoelen, waardoor er altijd wel een paar perfect passen in jouw café, restaurant of hotel. Wat te denken van onze mooie Lisa stoelen? Deze comfortabele stoel kenmerkt zich door de rechte rugleuning en het ontbreken van armsteunen. Het zitvlak van de Lisa stoel is altijd erg comfortabel, iets wat niet onbelangrijk is voor in de horeca! Neem gerust een kijkje in ons aanbod Lisa stoelen en bepaal of deze passen in jouw zaak. 

Wat zijn Lisa stoelen precies?

Lisa stoelen zijn die stoelen met een redelijk rechte rugleuning, waardoor je altijd in een verantwoorde positie zit. Het overgrote deel van deze stoelen hebben geen armleuningen, waardoor ze relatief smal zijn en er dus veel exemplaren onder een tafel passen. Het comfort wordt altijd gewaarborgd, omdat er een ruim zitvlak is dat altijd gemaakt is van zacht materiaal, gericht op optimale gerieflijkheid.

Passen Lisa stoelen in jouw horecazaak?

Lisa stoelen zijn zowel praktisch als comfortabel. Het zitvlak is vaak gemaakt van hoogwaardig kunstleer, wat heerlijk zacht is en dus lekker zit. Het kan zijn dat je de Lisa stoel kent als bistro stoel. Deze termen worden namelijk nogal eens door elkaar gebruikt. Hoe je het ook noemt, het is vooral belangrijk dat de stoelen goed passen bij jouw horecazaak. Lisa stoelen worden gemaakt in veel verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een goede match te maken is met het overige horeca meubilair. Alleen daarom al zijn Lisa stoelen perfect voor nagenoeg elke zaak! 

De grootste voordelen van Lisa stoelen kopen bij Super Seat 

Super Seat is de grootste opkoper van horeca meubilair van de hele Benelux. Dat betekent dat we altijd beschikken over een ruim assortiment Lisa stoelen die we in grote getalen tegelijk hebben ingekocht. Dit kunnen we doen tegen hele mooie prijzen, juist omdat we zoveel stoelen tegelijk inkopen. Dit prijsvoordeel merken onze klanten ook! Wij houden altijd onze ogen open voor een mooie partij Lisa stoelen die we kunnen opkopen. Dit kan gaan om nieuwe of tweedehands exemplaren. We hebben dus een ruim aanbod, maar het kan gebeuren dat een partij uitverkocht raakt. Heb je een mooie partij Lisa stoelen op het oog, twijfel dan dus zeker niet te lang!