Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe tolix barkrukken

Resultaat 1–5 van de 5 resultaten wordt getoond

Creëer een industriële bar met een Tolix barkruk  

Creëer een industriële sfeer in je bar, brasserie of restaurant met een stoere Tolix barkruk. De barkruk Tolix kenmerkt zich als een moderne en multifunctionele kruk met een metalen frame. Dankzij de metalen frame-uitvoering staat deze kruk zeer stevig en stabiel, wat ideaal is als je de Tolix barkruk vaak moet verschuiven of buiten op een festivalterrein wilt gebruiken. Een stoere barkruk Tolix is ook ideaal als zitmeubel in je foodtruck. Doordat de Tolix kruk stapelbaar is, neemt de kruk weinig ruimte in beslag. Op deze manier kun je de kruk makkelijk opbergen, als je deze niet meer hoeft te gebruiken.    

Barkruk Tolix in vintage stijl bij Super Seat

Ben je op zoek naar een barkruk met een vintage accent ter verrijking van je bar, café of brasserie? Super Seat biedt een uiteenlopend assortiment barkrukken voor elk interieur. Het model barkruk Tolix heeft een industriële uitstraling en is de perfecte toevoeging voor een robuust ingerichte bar of restaurant. Het stevige metalen frame maakt de barkruk Tolix uitermate geschikt voor in een foodhall of buiten bij je eigen koffiebar. 

Bij Super Seat kies je uit verschillende varianten van de barkruk Tolix. Gaat je voorkeur uit naar een strak en meer minimalistische uitstraling? In dat geval zijn de vintage Tolix barkrukken in mat zwart hetgeen wat je zoekt. Voor een lichte retro doch moderne stijl binnen je restaurant of loungebar zijn onze barkrukken Tolix in de kleur metaal een goede aanwinst. Het zilverkleurige frame is makkelijk te combineren met verschillende kleuren en  andere interieurstijlen. 

Bepaal de gewenste barkruk zithoogte 

In de regel hebben onze Tolix barkrukken een zithoogte van 76 cm. Wanneer je twijfelt of dit de juiste zithoogte is, kun je kiezen voor barkrukken met een verstelbare zitting. Deze verstelbare barkrukken zijn ideaal af te stellen op de hoogte van je bartafel of keukenblad. Een goed voorbeeld van barkrukken met een verstelbare zithoogte zijn onze schoolstoel barkrukken. De zithoogte varieert van 64 tot 76 cm hoog. Wanneer je een sfeervolle pub- of bistro-uitstraling wilt creëren zijn onze Thonet barkrukken zeer geschikt. Deze houten barkrukken zijn echte horeca klassiekers en zijn vervaardigd uit duurzaam beukenhout. De zeer hoge houtkwaliteit en sierlijke lijnen van het frame maken deze antieke barkruk geliefd als zitmeubel in een bruin café of Engelse pub.  

Is een barkruk Tolix niet het passende model voor je restaurant of bar? Bekijk dan onze andere horeca barkrukken. Creëer een huiskamersfeer in je bar met onze trendy zachte velours design barkrukken of voeg een echte vintage touch toe aan je restaurant met onze Vintage en industriële barkrukken. Liever een unieke barkruk toevoegen aan je bar, terras of kookeiland? Kies dan voor een design barkruk. Onze design barkrukken zijn uitgevoerd met groen fluweel, een stoere  lederen zitting of een houten frame. Extra toevoegingen zoals armleuningen of een  voetensteun dragen bij aan optimaal zitcomfort.    

Snel en eenvoudig een barkruk Tolix bestellen bij Super Seat

Als de grootste opkoper van nieuw en gebruikt horecameubilair binnen de Benelux bieden wij een ruim assortiment barkrukken. Laat je inspireren door ons aanbod fluwelen barkrukken, klassieke houten barkrukken en barkrukken met een metalen frame voor een mooie industriele look. Wil je graag Tolix barkrukken voor een tijdelijk gebruik huren? Super Seat heeft al jaren ervaring met het verhuren van horeca meubilair. Upgrade je keukenhoek in huis of richt je evenemententerrein in met meerdere Tolix barkrukken. Ervaar vervolgens het gemak van onze stapelbare Tolix barkrukken. De barkruk Tolix is ideaal als terrasmeubilair en als onderdeel van je  foodtruck interieur. 

Omdat wij grootschalig inkopen, kunnen wij onze voorraad horeca meubelen tegen zeer lage prijzen leveren. 

Outlet tweedehands barkrukken bij Super Seat 

Voor een extra scherpe deal zijn onze tweedehands barkrukken het bekijken waard.  Een klassieke Thonet of Tolix barkruk vind je hier extra voordelig. Ben je al enthousiast over onze barkrukken, maar wil je  eerst graag komen proefzitten op een van onze barkrukken? Ben je nog op zoek naar eettafels, statafels, terrastafels, terrasstoelen, bistrostoelen en stapelstoelen voor het finetunen van de inrichting van je bar, restaurant of andere horecagelegenheid? Bekijk ons ruime assortiment horecameubelen in onze showroom in Culemborg. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte horeca barkrukken en meubelen.