Icoon euroLaagste prijsgarantie
Icoon checkAlles op voorraad
Icoon truckBinnen 5 werkdagen
Icoon boxCash & Carry
Icoon recycleRecycle

Tweedehands terrastafels

Resultaat 1–17 van de 17 resultaten wordt getoond

Tweedehands terrastafels kopen bij Super Seat 

Terrastafels zijn heel belangrijk voor het bepalen van de sfeer in jouw horecazaak. Zeker in de warme zomermaanden zijn het vaak de terrastafels die in combinatie met het overige meubilair de klanten naar binnen moeten lokken. Misschien ben je horecaondernemer en zie je de bui al hangen. Want wat gaan goede en mooie terrastafels wel niet kosten? Gelukkig hoef je je daar geen zorgen om te maken. Bij Super Seat vind je gebruikte terrastafels van de hoogste kwaliteit, voor een hele zachte prijs. Kijk dus gerust even in ons online assortiment en vind de tweedehands terrastafels die perfect bij jouw zaak passen!

Gebruikte terrastafels in alle soorten en maten

Als grootste opkoper van horecameubilair vind je bij Super Seat de terrastafels in vele soorten en maten. Ronde tafels, vierkante tafels, aluminium tafels, metalen tafels, hoge tafels, lage tafels. We kunnen zo nog wel even doorgaan. De boodschap is helder: bij Super Seat vind je een enorm aanbod van verschillende terrastafels. Welke exemplaren je ook kiest, zorg dat ze goed passen bij het overige meubilair op je terras. Denk bijvoorbeeld goed na over de stoelen die je aan de tafels wilt gaan zetten, of de kleur van de parasolvoeten die op het terras komen te staan. Alleen door deze optimaal met elkaar te laten samensmelten, creëer je een leuke gezellige sfeer. 

Zijn tweedehands terrastafels kwalitatief wel in orde?

De term ‘tweedehands’ heeft voor sommige horecaondernemers een beetje een negatieve ondertoon. Maar dat is helemaal nergens voor nodig! Niet alleen zijn de gebruikte terrastafels die we bij Super Seat opkopen echt nog niet heel oud, we zorgen er ook altijd voor dat de gebruikersschade waar nodig wordt weggepoetst en eventuele reparaties worden uitgevoerd. Je zou dus beter kunnen zeggen dat de tweedehands terrastafels van Super Seat zo goed als nieuw zijn! Alleen de prijs die je ervoor betaalt, is vaak veel gunstiger dan die van gloednieuwe exemplaren. 

Tweedehands terrastafels bestellen bij Super Seat

Heb je de gebruikte terrastafels gevonden die jij bij je zaak vindt passen? Twijfel dan niet te lang! Wij kopen heel veel soort horecameubels op, afkomstig uit alle uithoeken van de Benelux. Geen enkele partij is daarbij exact hetzelfde. De tweedehands terrastafels die je nu in de webshop ziet staan, kunnen morgen dus weg zijn! Houd de shop goed in de gaten of schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van ons verste aanbod gebruikte terrastafels!