Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe vintage & industriële tafels

Klik op TAFELBLADEN of TAFELONDERSTELLEN en mix & match je eigen stijl.

Resultaat 1–21 van de 21 resultaten wordt getoond

Vintage tafels kopen bij Super Seat 

Wanneer mensen de term ‘vintage’ horen denken ze vaak direct aan oubollige meubels die hun beste tijd hebben gehad. Het type meubilair dat bij onze grootouders misschien wel populair was, maar vandaag de dag hopeloos achterhaald is. Het type horecameubilair dat recht uit de antiekwinkel weggelopen lijkt te zijn. Toch hoeft dit absoluut niet waar te zijn. Zo zijn er vintage tafels met een klassiek design die in bepaalde interieurs hoe dan ook een sfeervolle meerwaarde bieden. Daarnaast kun je ook een vintage tafel terugvinden met een moderne look of een echt designstuk dat overal kan staan. De termen ‘vintage’ staat voor spullen die tijdloos zijn. Tijdloos in kwaliteit en tijdloos in hoe ze in elk interieur passen. Ben jij dan ook op zoek naar een unieke vintage tafel die de finishing touch levert aan het al bestaande interieur? Dan ben je bij Super Seat aan het juiste adres. 

Veel verschillende soorten vintage tafels 

Super Seat is de grootste opkoper van gebruikt horeca materiaal in de Benelux. Dat betekent ook dat we de grootste opkoper zijn van vintage tafels. Als je weet wat je zoekt, kunt je dan ook ongetwijfeld iets volledig naar je zin terugvinden. Bovendien is door de ruime voorraad het gros van de producten die wij aanbieden direct leverbaar. Zo hoef je niet te lang te wachten op je aankoop en kun je kiezen uit veel verschillende soorten vintage tafels. Is een massieve houten tafel wat je zoekt? Heb je eventueel verschillende tafels uit kunststof nodig voor op het terras of gebruikte klaptafels? Je kunt het stuk voor stuk terugvinden bij Super Seat en dat voor een lage prijs. Als ondernemer heb je immers voldoende andere kosten te maken. Je hoeft zich echt niet blauw te betalen aan nieuwe tafels als er zoveel alternatieven beschikbaar zijn.

Vintage café tafel: het belang van stijl

Een vintage tafel is in de eerste plaats een uiting van de stijl van de zaak. Het is een van de eerste zaken die opvalt wanneer je klant de zaak betreedt. Daarnaast is het ook het interieurelement bij uitstek dat gedurende de hele ervaring vol in het zicht staat. Dat is vrij logisch: een klant eet, drinkt en praat aan tafel. Dit allemaal maar om te zeggen: de look van die tafel kan in grote mate het succes van je zaak bepalen. De stijl van je zaak en de vintage tafel die daarbij hoort, is daarbij van het allergrootste belang. 

Vintage tafel kopen bij Super Seat

Een vintage tafel naar je zin gevonden in ons ruime assortiment? Dan is die in de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar. Houd deze voorraad wel goed in de gaten, want deze verandert snel. Wij kopen onze vintage tafels op van diverse partijen, waardoor ons aanbod nooit echt hetzelfde is. Wees er dus snel bij!