Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuw vintage & industrieel meubilair

Klik op TAFELBLADEN of TAFELONDERSTELLEN en mix & match je eigen stijl.

Resultaat 1–25 van de 85 resultaten wordt getoond

Vintage horeca meubilair kopen bij Super Seat

Stap een willekeurig café of restaurant binnen en de kans is groot dat je er vintage meubels vindt. Dit kunnen de stoelen en de tafels zijn, maar vintage meubilair is bijvoorbeeld ook dat krijtbord met de special van de dag erop geschreven, of die oude platenspeler in de hoek. Vintage horeca meubilair geeft een hele fraaie en karakteristieke twist aan je interieur. Bij Super Seat vind je verschillende soorten vintage meubels die ook perfect in jouw horecazaak zouden passen! Neem een kijkje in ons online assortiment vol met fraai vintage horeca meubilair.  

Verschillende soorten vintage horeca meubilair 

Alle vintage en retro meubels zijn in trek. Niet alleen dragen vintage meubels en retro meubels bij aan het creëren van een bepaalde sfeer in je interieur. Het is ook nog super duurzaam om vintage meubels een tweede kans te geven. Bij Super Seat dragen we graag bij aan dit proces. In de Benelux zijn wij de grootste opkoper van gebruikte horeca meubels. Een groot deel hiervan valt onder de noemer ‘vintage meubels’. Met vintage meubels geef je een extra dimensie aan je interieur. Zo kan horecameubilair een heel industrieel tintje meegeven aan je café, of juist echt een heel karakteristieke look. Welk vintage meubilair past er het beste bij jouw horecazaak? 

Vintage horeca meubilair voor een voordelige inrichting

Ons vintage horecameubilair kunnen we zo voordelig aan je verkopen, omdat we ze zelf zo groot inkopen. De prijsvoordelen die we ontvangen door het opkopen van grote partijen, rekenen we altijd direct door naar onze klanten. Dat is dus de reden dat je bij ons je horeca inrichting vintage maakt op een hele voordelige manier. Of je nu als particulier je oog hebt laten vallen op dat ene unieke meubelstuk, of als ondernemer een hele ruimte wilt inrichtingen met retro meubels; bij Super Seat ben je aan het juiste adres.

Vintage horeca meubilair kopen bij Super Seat 

Doordat ons aanbod aan vintage meubels en retro meubels groot is, is er voor iedere interieur wens en iedere portemonnee wel iets te vinden. Daarbij is niet alleen de vormgeving en stijl belangrijk. Gelukkig is er bij Super Seat voor ieder wat wils. Door ons assortiment scherp in de gaten te houden, ben je er altijd als de kippen bij. Omdat we van heel veel verschillende partijen meubilair opkopen, wisselt ons aanbod veel. Twijfel dus niet te lang als je dat perfecte horeca meubilair hebt gevonden!