Laagste prijsgarantie
Alles op voorraad
Binnen 5 werkdagen
Cash & Carry
Recycle

Nieuwe terrastafels

Resultaat 1–5 van de 5 resultaten wordt getoond

Nieuwe horeca terrastafels kopen bij Super Seat 

Veel horeca ondernemers ervaren de zomermaanden als de mooiste (en drukste) maanden waarin ze de meeste omzet behalen. Met een goed terras en een goede zomer kan dat ook prima, mits je het terras inricht met meubilair dat bij elkaar past en dat kwalitatief uitstekend in orde is. Goede horeca terrastafels zijn daarin heel belangrijk en gelukkig bieden wij deze bij Super Seat in ruime mate aan. We hebben horeca terrastafels in alle denkbare stijlen en maten. De perfecte terrastafel voor jouw horecazaak staat daar vast en zeker tussen!

Horeca terrastafels maken het verschil

Iedereen weet dat tafels en stoelen de belangrijkste meubels zijn in elke succesvolle horecazaak. Met tafels en stoelen maak je het verschil. Behalve dat je kiest voor een fraai meubilair, kies je ook voor horeca terrastafels die stevig zijn en tegen een stootje kunnen. De terrastafel bestaat in allerlei kleuren, maten, vormen en hoogtes. Zo heb je de ronde horeca terrastafel, maar ook vierkante exemplaren. Je kunt kiezen voor een metalen terrastafel, maar net zo goed voor een aluminium terrastafel. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.  Met terrastafels maak je dus het verschil, mits je een fraai uiterlijk koppelt aan stevigheid, waardoor mensen ook buiten kunnen ontspannen een hapje kunnen eten. Bij de horeca terrastafels kies je uiteraard comfortabel stoelen die aansluiten bij de stijl van de tafels.

Aanbod terrastafels is bijzonder groot

Als er ergens veel variatie in het aanbod ziet, dan is het wel bij tafels voor op het terras. De vormen, de hoogte, de dikte van het tafelblad en de kleur, je kunt wat betreft een stijl of een bepaald soort uitstraling met de terrastafel echt alle kanten op. Je kunt zelfs een tafelblad kopen die je op een ander onderstel zet, als je echt een unieke tafel wilt. Vergewis je ook altijd over de mate van comfort dat buitenmeubilair biedt. Soms is dit zelfs belangrijker dan een perfect uiterlijk. De klant wil ook buiten eten zonder bang te zijn dat het eten van tafel wiebelt als je partner de elleboog van de terrastafel haalt. Gelukkig bieden de verschillende soorten terrastafels allemaal die gewenste stevigheid en kun je buiten hetzelfde comfort bieden als de klant binnen van je gewend is.

Terrastafels kopen bij Super Seat 

Als grootste opkoper van gebruikt horecameubilair in de Benelux bieden we horecaondernemers hier gebruikte en nieuwe meubels aan, allemaal van prima kwaliteit. We doen dat tegen de laagste prijzen, waardoor het met ons heel prettig zaken doen is. Welke stijl of vorm je ook zoekt, je vindt het hier. Ben je specifiek op zoek naar een bepaalde uitvoering terrastafels, check dan wel regelmatig onze webshop. Ons aanbod heeft namelijk een dusdanig sterk wisselend karakter, dat het goed is om het op gezette tijden te blijven controleren!